Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz lányok! Kivel veszítenéte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz lányok! Kivel veszítenétek el szívesebben, szűz vagy tapasztalt fiúval?

Figyelt kérdés
21/F szűz vagyok, és én szívesebben veszíteném el szűz lánnyal. Sőt, igazából kizárólag azzal. Egyesek szerint ha ennyire ragaszkodok ehhez az "elvhez" akkor nem is lesz kapcsolatom. Ez kicsit rossz jövőképet fest, ezért tettem fel a kérdést, "közvéleményt kutatok". :)

2016. febr. 13. 18:28
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Szüzességet az életben egyszer lehet elveszteni és kész. Ennyi. Nincs második lehetőség. Ez köztudott, de azért hangsúlyozom, mert szerintem manapság ritkaságnak számít ha egy fiú és egy lány egyszerre veszíti el, és véleményem szerint ez jó dolog.

Ezért nem értem teljesen azokat a lányokat akik azt írták hogy "semmiképpen sem". Hát kérem szépen, biztos jó érzés lefeküdni szűz létetekre olyan sráccal, akiről tudjátok hogy már előzőleg szeretkezett valakivel? Vagyis ti csak a második, harmadik, negyedik stb. lehettek az életében, mert a korábbi helyek már foglaltak szex szempontjából. Biztos van akit nem érdekel hogy ő hányadik a "sorban", engem érdekelne, ennyi. Köszönöm az eddigi válaszokat amúgy.

2016. febr. 15. 19:32
 12/26 A kérdező kommentje:

És egy kérdés azok felé akik nem kedvelik a szüzeket:

Mi a fontosabb, szerelemből elveszteni vagy tapasztaltabb fiúval?

Ha szerelmes vagy és kiderül hogy a fiú tapasztalt, akkor nincs gond. De ha szerelmes vagy és kiderül hogy szűz, akkor mi van?

2016. febr. 15. 19:38
 13/26 anonim ***** válasza:
33%

8-as vagyok.

Hajajaj de betuzeltek a kis verig sertett szuz ficsurok Istenem.:))

Megmondjam en nektek miert hisztiztek? Mert csak irigyek vagytok,hogy egy szuz lanyt kedves 9-es valaszolo meg ha nem is 100%-ban (mert azert beismerem van aki nem szeret szuzekkel kinlodni meg is ertem) viszont a ferfiak nagy reszet egyaltalan nem zavarja ha az o keze altal tanul az a bizonyos szuz. ;)

Szoval sajnalom,hogy igy lelombozodott a kedvetek meg a lehetosegetek,hogy ilyen hirtelen jott a felismeres miszerint egy szuz lany szinte barmikor bevallalnanak egy szuz fiuval ellentetben. Ez van!

Es konyorgom.. Nem vagyunk egy szappanoperaban.. Mi ez mar,hogy orulnel kedves kerdezo ha olyannal veszitened el aki szinten szuz.. Mi jo abban ha mindket fel sem tudja mi a jo francot csinal?! Hogy majd igy nem egeted le magad? Az elso alkalom amugysem arrol szol.

Es kerlek szepen nekem igen is fontosabb az no letemre,hogy NE SERULJEK SEM FIZIKAILAG SEM MENTALISAN egy olyan ferfi kezeben aki nem tudja,hogy mit es,hogy csinal. Ugyanis a legyet ilyen helyzetben csakis a lany kaphatja be es a fiuk persze mosom kezeimet lelecelnek vesz eseten. Szoval ennyit a dramazasrol.Koszonom.

2016. febr. 15. 22:31
 14/26 A kérdező kommentje:

Egy sokat látott "vagány" csajnak képzellek el a kommentjeid alapján. Ezért is tudom, hogy semmi értelme vitába szállni.

Csak röviden: egyetértek, bennem személy szerint van egy kis irigység. Azzal is egyetértek, hogy a mai srácok 90%-a örömmel segít a szűz lányokon, mert a farok vezérlésének nehéz ellenállni.

Azzal nem étek egyet, hogy ez hiszitzés. És azzal sem, hogy ha két szűz fekszik össze, akkor nem tudják hogy mit csinálnak. Ha mondjuk 14-16 évesekről van szó, akkor igen. Érettebbek esetén viszont mindkét fél nagyon is tisztában van vele hogy mit csinál, és ha a fiú nem állat módjára viselkedik, akkor nem fog a dolog vad szexbe átcsapni és emiatt nem esik baja a lánynak. A lánynak viszont legyen annyi esze, hogy nem egy vad barmot választ első együttléthez. Meg kell előtte alaposan ismerni a srácot, hogy ne legyen gond.

Végül pedig a légy bekapásához: fogamzásgátló, vagy óvszer, vagy mindkettő.

2016. febr. 16. 13:33
 15/26 anonim ***** válasza:

Te csak ne kovetkeztess az irasaim alapjan,mert nem ismersz es irhatnek annyi fele keppen,hogy mindig mas kepet tudnal rolam alkotni ami viszont hidegen hagy.

"21/F szűz vagyok, és én szívesebben veszíteném el szűz lánnyal. Sőt, igazából kizárólag azzal." - ennyi erovel nem tudom miert huzod fel magad azokon a valaszokon,akik epp az ellenkezojet mondjak. Ezzel sajat magadnak is elletmondassz,hiszen ha igy nezzuk a helyzetet akkor Te magad is legalabb annyira abszurd helyzethez tartod magad,hogy kizarolag csak szuzzel fekszel le mint az aki kizarolag csak tapasztaltal. Akkor mirol is beszelunk?

Kozvelemeny kutatast akartal megis lehurrogod azokat akik ne epp a te elveidet kovetik. Minden embernek szabad joga van es a sajat erzeseivel,testevel azt csinal amit akar, tehat mindenkinek megvan a valasztasi lehetosege es az mar csak rajta all,hogyan el vele.

A fogamzasgatlokkal,meg esemeny utani baromsagokkal meg ne okoskodjal mert meg egy hazassagban elo not is igen megvisel a fogamzasgatlo gyogyszerek szedese, nehogy mar egy 18-19 eves szuz lannyal etess ilyet elso alkalom miatt. Te konnyen beszelsz nem a te szervezetedet vagod tonkre.

Es pontosan az ovszer hasznalatahoz pedig gondos odafigyeles kell amit nem minden szuz fiu (sot van,hogy meg a tapasztalt is megjarja!) tud am kezelni. Tisztelet a kivetelnek.

Tehat nekem semmi bajom a szuz sracokkal,annyi,hogy kapcsolatot nem letesitenek veluk es biztos vagyok benne,hogy nem en vagyok ezzel a felfogassal az egyetlen, viszont ez a helyzet persze van forditva is,hogy tapasztalt fiu nem akar szuz lannyal egyutt lenni. Mindket helyzet letezik a vilagban neked csak annyit kell tenni,hogy megtalald a szamodra megfelelot ahogy nekunk tobbieknek is.Ennyi.

2016. febr. 16. 13:45
 16/26 anonim ***** válasza:

"Mert csak irigyek vagytok,hogy egy szuz lanyt kedves 9-es valaszolo meg ha nem is 100%-ban (mert azert"

Miért lennék irigy te ostoba? A mondatodnak meg semmi értelme mert nincs befejezve.

Az meg, hogy egyik fél se tudja mit csinál, baromság. Ez azért nem atomfizika.

2016. febr. 16. 13:53
 17/26 anonim ***** válasza:

Tanulj meg szoveget ertelmezni es tul latni a zarojelen.

Nem,nem atom fizika viszont akkor b.sszatok csak mint a nyulak ha ugy jobb.Ki vagyok en,hogy megallitsalak.

2016. febr. 16. 13:56
 18/26 anonim ***** válasza:
44%
Mellesleg a légy bekapáshoz két ember kell. Sok ún "tapasztalt" barom van, aki cseszik gumit húzni mert csak. Ha a csaj belemegy, magára vessen.
2016. febr. 16. 13:58
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
Igen ezzel en is egyetertek,hogy az olyan lany magara vessen aki ebbe belemegy.
2016. febr. 16. 14:11
 20/26 anonim ***** válasza:
Én tudok szöveget értelmezni, te nem tudsz fogalmazni, csak pofázni.
2016. febr. 16. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!