Lányok! Egy szűz fiúval vagy inkább már egy nem szűz fiúval veszítenétek/vesztettétek el?
Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 13:29
1/24 Dexy válasza:
Én szüzzel veszitettem el. Hát ... borzasztó volt:) Egyikünk se tudott semmit. én 15 ő 17. Inkább kerestem volna egy nem szüzet !
2/24 anonim válasza:
inkább nem szűz, mert akkor talán jobban odafigyelne rám..de nem ezen fog múlni..ha szűz az sem olyan nagy gond :)
17/L
3/24 anonim válasza:
Első: nagyon szerethetted, látszik...
4/24 Dexy válasza:
Utolsó : Szerettem, de az még nem azt jelenti h az ágyban is jó lesz.
5/24 anonim válasza:
Első, látszik, h te egy ribanc vagy.
Szűzzel veszítettem el és ha újra tehetném, akkor újra így. Szerelemmel voltunk együtt és nagyon jó volt(: Vigyázott rám és nagy szó, hogy egyáltalán nem fájt.
19L
6/24 anonim válasza:
Igaziból mindegy. Mindegyiknek megvan az előnye.
A szűz fiúval együtt fedeznénk fel a dolgokat, és nem kéne arra gondolnom, hogy a másik fél "másban már járt".
A nem szűz fiúnak meg tapasztalata van.
Minden fiú volt egyszer kezdő.
Csak legyünk szerelmesek egymásba.:)
8/24 anonim válasza:
:D Igen, kettőnk közül én vagyok a paraszt.. :D
9/24 anonim válasza:
A szűz fiú is bánhat a lánnyal gyengéden, akár úgy, ahogy egy tapasztalt :) Nem ez számít.
10/24 anonim válasza:
Egy szűzzel. Jó tudni, hogy nem járt máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!