Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Egy szűz fiúval vagy...

Lányok! Egy szűz fiúval vagy inkább már egy nem szűz fiúval veszítenétek/vesztettétek el?

Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 13:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
87%
nem szűzzel veszíteném el
2011. jún. 21. 14:09
 12/24 anonim ***** válasza:
94%
A nem szűzre szavazok. Nagyobb a valószínűsége, hogy magabiztosabb lesz nálam és ez biztonságot ad nekem érzelmileg. Bár tény és való, hogy könnyebben letarol, mint egy szűz de ez pasifüggő is.
2011. jún. 21. 14:12
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Én szűz fiúval vesztettem el, és nem csinálnám másképp. Lehet, hogy egy nem szűz fiú mtapasztaltabb, de szerintem az elején nem ez a lényeg, hanem, hogy gyengéd és óvatos legyen. Ez meg teljesen független attól, hogy a párom szűz volt-e, vagy nem. Ezért a szűzre szavazok :D
2011. jún. 21. 14:21
 14/24 anonim válasza:
95%
Szűzzel
2011. jún. 21. 14:55
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Szüzek voltunk mind a ketten. És szerintem így volt tökéletes:) Szerelmesek voltunk. És megtörtént.:) Ha megtehettném,megtenném mégegyszer:P:)
2011. jún. 21. 15:00
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Mi is mindketten szüzek voltunk. És ez így volt jó. Szerettük egymást, ahogy most is, így biztonságban éreztem magam teljesen. Az első nem lehet olyan, mint mikor már évek óta csináljátok, de nagyon szép tud lenni lelkileg. Feltéve, hogy igazán lélekből szeretitek egymást. A lelki "jót" nem tekintve pedig sok fájdalommal járt, meg nagyon véreztem még pár napig... Viszont örülök, hogy mindketten szüzek voltunk!!
2011. jún. 21. 19:33
 17/24 anonim ***** válasza:
Barátommal szüzek vagyunk,,ő 17,én 15 lassan már másfél éve vagyunk együtt,most tervezzük az elsőt..Semmiképp nem szeretném nem szűzzel elveszteni,mert az milyen már h másban volt??://
2011. jún. 21. 22:41
 18/24 anonim ***** válasza:

A két emberen múlik mindig. Ha szeretik egymást és egymásra vannak hangolva, fel vannak készülve jó lesz az első együttlét. Max van egy kis ügyetlenkedés, de az elsőt az egyre jobb és jobb együttlét követi :)

Személy szerint én olyannal szerettem volna elveszteni aki tapasztalt, mert nagyon gátlásos és félős voltam. Ha egy szűz fiút szeretek meg annyira h odaadom neki biztos h nem tudtam volna neki segíteni mit hogyan, mert magamat se tudtam volna eléggé ellazítani. De a sors úgy hozta, hogy tapasztaltabb férfiba szerettem, aki segített lekűzdeni a gátlásokat szép lassan, és azóta is ő a párom :)

21/L

2011. jún. 21. 22:42
 19/24 canyon válasza:
Szűzre szavazok!! Mind a ketten szüzek voltunk :)
2011. jún. 21. 22:50
 20/24 anonim ***** válasza:
Az én párom is velem volt először. Nekem ez nagyon jó érzés....már 6 éve vagyunk együtt, mindent együtt fedeztünk fel, örülök hogy így történt:)Nem mondom h az első tökéletes volt, de a tudat, hogy csak az velem volt kárpótol:)
2011. jún. 21. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!