Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megy mindig szex előtt wcre? Minek megy oda mitcsinal? Mindig pont akkor kell pisilnie?
Elkezdunk csókolózni ő meg fogja magát és kiszalad wcre mondja h mindjárt jön kérdeztem hova megy csak annyit mondott hogy nem mindegy az nekem?
Nincs ott sokáig 1 perc kB és jön utána folytatjuk. Egyszer nem akartam őt kiengedni akkor nagyon nyoszorgott hogy ki akar menni engedjem ki pisilnie kell de nem pisilt mert ha lehuzza a wct azt hallani és nem húzta le
Igen nő
3 hónapja vagyunk egyutt 23 éves
Az első válaszolót se nyalnám ki... Az ilyen törlőkendőzés csak önámítás. MOSNI KELL. Aki él nemi életet, vagy nr adja isten műszálas/tanga bugyit hord, annak napjában 2 szer meg kellene mosni. Számomra ez az ápoltság, nem az intim szőrtelenítés!
Aki egyet ért velem, adhat egy zöld kezet. Amúgy szerintem az intim betéttel kapcsolatos tevékenységet intézett a leány
30F
Oda rejtette a puskáját, gyorsan elolvassa, mit kell csinálni szex közben. Nyugi, csak jól szeretne teljesíteni, de elfelejti a teendőket, ezért áttanulmányozza.
De miért nem beszélitek meg? Ne szex előtt jusson neked is eszedbe, hanem egy átlagos délután kérdezz rá.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!