Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megy mindig szex előtt wcre? Minek megy oda mitcsinal? Mindig pont akkor kell pisilnie?
Figyelt kérdés
Elkezdunk csókolózni ő meg fogja magát és kiszalad wcre mondja h mindjárt jön kérdeztem hova megy csak annyit mondott hogy nem mindegy az nekem?
Nincs ott sokáig 1 perc kB és jön utána folytatjuk. Egyszer nem akartam őt kiengedni akkor nagyon nyoszorgott hogy ki akar menni engedjem ki pisilnie kell de nem pisilt mert ha lehuzza a wct azt hallani és nem húzta le
2019. jún. 19. 22:47
11/12 anonim válasza:
Fürdés után 1-2 napos egészséges puncit gond nélkül kinyalok. A csaj fenekét cssk fürdés után éd szt wc nélkül is naponta mosni kell.
Lesd meg mit csinál. Aztán ne firtssd de bíztadd h nem kell hazudnia. Ha azt mondja h előkészülök v ilyesmi az neked elég.
35F
12/12 anonim válasza:
Valszeg mosakszik/megtörli magát. Illetve, lehet tényleg, hogy a betétet dobja ki. De volt dolgom lánnyal, aki tényleg mindig pisilt aktus előtt, mert félt, hogy az orgazmustól becsurgat, és ha nem tudott elmenni, akkor nem tudta magát elengedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!