Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek mennyire hamar jön el az a pont, hogy el tudnátok élvezni?
Szex vagy maszturbáció közben milyen hamar érzitek azt, hogy már jönne a sperma, ha szabad utat hagynátok neki?
1. Egyből vagy viszonylag hamar és sokáig "tartjátok a csúcson" az érzést?
2. Egy ideig semmi és utána kezd csak jó lenni az érzés az ingerlés hatására?
Attól függ. Volt olyan, hogy másfél hétig semmi nem volt, aztán találkoztunk párommal, úgy 4-5 lökésig bírtam :D
De volt olyan is, hogy napi 3. menet, és egy 20-25 percet simán tudtam csinálni.
Alapvetően ha eljön az a pont, hogy fú dejó, akkor nem bírom onnantól visszatartani, 10-20mp. Vagy megállok/nagyon lelassítok vagy 2 percre.
Fugg attol, hogy eppen milyen allapotban vagyok. Ha magamnak csinalom, akkor kvazi barmeddig tudom huzni. Ha viszont novel vagyok, akkor ott nincs menekves, a luktetesevel ugyis szetszed, de ezzel nincs baj, mert eleg gyorsan kesz vagyok a kovetkezo menetre azt pedig mar joval tovabb birom.
42F
Már vagy 2 hónapja nem élveztem el.
Szerintem 3 lökés nem kéne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!