Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok hogy tudják élvezni az anális szexet?
Azért vállalják ezt be a csajok, hogy ezzel megfogják, kiszolgálják az adott pasit.
Ez egy önfeláldozás a csajok részéről.
Nekem sem jön be, nem élveztem pedig alig nyomta be.
Fájt és olyan érzés volt mintha wc-re kéne mennem.
Páromnak az anális szex a vágya, de nekem nem jó érzés... viszont ha teljesen kioffolom a témát, attól tartok olyannak fog gondolni, akivel semmit nem lehet csinálni...
Nem értem mi a jó az análban.
Én szeretem, ha megaláznak szex közben és ha szenvedek attól, ami a szerelmemnek gyönyört okoz.
De én elcseszett vagyok.
Hármaska leírta a lényeget:
Azért vállalják be a csajok, hogy ezzel is hátha meg tudják tartani az adott pasit.
Akit csak így lehet megtartani, az inkább menjen.
Én nem vállalom be (anno kipróbáltam az első exemmel, mert hajtott a kíváncsiság, hát nem jött be, így nem is csinálom.)
Szánom azokat, akik azért szenvednek, hogy a másiknak jó legyen, az meg még vissza is él a helyzettel az ilyen hülyék miatt.
Türelem kell hozzá és hozzáértés. Sok mindenen elcsúszhat a dolog.
De még ha minden rendben van, megvolt a sikosítás, a tágítás, nem túl nagy a méret, ellazult a lány az sem garancia, hogy élvezni fogja.
Szerintem 10-ből kb 3lány az,aki igazán élvezi.
Akik itt írják, hogy még nem élvezték az anált, ez ugyanaz mintha valakit az életben még csak megerőszakoltak és nem szeretkeztek vele soha, akkor nyilván azt hiszi a szexről, hogy az csak fájdalmas és rossz lehet.
Rosszul csinálták veletek az anált és nem élveztétek, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehet élvezni. Nekem a 3. partnerrel sikerült, akivel kipróbáltam, miután szinte minden klappolt köztünk.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!