Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis mellű csajok miért hiszitek ezt?
Miért kell mindig győzködni a kismellű csajokat, hogy nekik is lehet szép melle? Nekem a fétisem, ha ici-pici, de kiemelkedik a bimbó udvar és nagy a bimbó. Nem tudom, hogy nevezik de kb. 75A csak épp nagyon domború bimboudvarral, hatalmas bimbóval.
Miért hihetetlen, ha egy pasinak ez bejön?
Egy kis mellű nőbe is lehet kapaszkodni és nem kell keresni semmit, amikor hanyatt fekszik... :D
Szerintem egy formás kis mell is vonzó tud lenni, ha megfelelő alakja van hozzá az illetőnek. :))
30/F
Nekem 75A, van egy kis formája de mégsem érzem magam elég nőiesnek.
Nem sokat foglalkoztak eddig vele, ez még inkább megerősített benne.
Jól van 13-as, de én jobban érezném magam, ha nem lennék lapos, mikor hanyatt fekszem. A férfinek is biztos jobban tetszik, ha több ott a markolni való.
14-es sem véletlenül írja, hogy nem foglalkoznak a melleivel, amennyire szeretné. Pedig a kicsi is igényli, hogy foglalkozzanak vele fiúk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!