Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok. Ha választhatnátok péniszt a párotoknak az hány cm lenne?
Figyelt kérdés
Pl: 17/4.5 cm
Így kérem hossz/átmérő és kort is. Köszi.
2019. jún. 17. 21:40
1/6 anonim válasza:
Mivel ilyen nincs a valóságban, ezért hülyeség a kérdés és a válasz is.
3/6 anonim válasza:
Őőőő lányként nem sűrűn méregettem péniszt. Még a hossz oké de átmérő????
Az átlagos farkat szeretem, eddigi életem során a rengeteg ffi közül 2-vel volt igazán jó a szex de olyan sírva élvezős, mindkettejüknek 16 körül volt (szerintem, tippelek de tuti hogy átlagosak voltak). Átmerőt nem tudok. Egyszer voltam egy nagyon vastaggal, alig bírta betenni, nem volt annyira jó. A nagyon vékonyka sem volt jó. A túl nagy (~20 cm) se volt jó, fájt, kimért volt az egész. Mikropénisszel is volt dolgom, semmit nem éreztem. Átmerőben mi a jó egyáltalán? Ez a 4,5 az átlag? Mert akkor az a jó egy 16-17 cm-es hosszal. - lehet mondjuk 13-14-cmig de nagyobb ne legyen.
6/6 anonim válasza:
szerintem gyurmával kéne ezt a felmérőt csinálni, mert inkább választanának egy szép formás, szinte modell alkatú 15 centiset, mint egy csúnyácskább 17-et
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!