Csajok miért hiszitek azt, hogy hegyes műkörmökkel szebbek vagytok, mint sima festettel? :D
Érdekes kérdés. Szerintem van akinek szépen nyújtja a kezét és ezáltal nőiesebbnek mutatja a hosszúkás műköröm, de van akinek tényleg túlzás, amit a körmükre alkotnak. Azért szebb látvány egy husi kezen rövid ujjakkal a hosszabb műköröm mint a lapát alakú ami még husikábbnak mutatja. :)
Nekem szerencsére szép a saját körmöm is, így nincs szükségem egyikre sem, de nem is nagyon szoktam foglalkozni azzal, hogy másoknak milyen. Akinek szép megdicsérem, akinek meg nem.. ha neki úgy tetszik, hát legyen olyan! :)
2-es, nagyon nem értek egyet, átlátszóra festve vagy lakk nélkül a kutya nem nézné azokat a husi ujjakat, a (bármilyen) festett/mű körmök csak rátereli a figyelmet.
Kérdező: hála az égnek lassan kezd kimenni a divatból a hegyes köröm, a mandula viszont örök divat.
Van akinek tetszik, meg praktikus is.
A lakk kb. 2-3 nap után lekopik, nem mindenkinek van ideje ilyen sűrűn festegetni a körmét.
Amúgy nekem is tetszik, de sajnos a körmöm nem bírja, így marad a 2 naponta lakkozás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!