Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Mit gondoltok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit gondoltok a szánalom szexről?

Figyelt kérdés
Volt már benne részetek? Adtátok vagy kaptátok? Milyen volt? Esetleg tervben van vagy kipróbálnátok? Van akinek ez a peverziója?
2019. jún. 18. 21:45
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem undorító. Az ilyen lányok azok akik ostobák, mert ingyen szexelnek, ahelyett hogy pénzt kérnének. Ők is ugyanolyan k.vák mint akik pénzért teszik szét a lábukat.
2019. jún. 18. 21:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Olyan formában, hogy egy exem könyörgött, hogy utoljára feküdjek le vele mert szenved nélkülem és bármit megtenne ezért. Szánalomból belementem de szörnyű volt, én már semmit sem éreztem iránta, ahogy dugott meg sem mozdultam csak félrenéztem és vártam, hogy vége legyen. Ez volt az utolsó alkalom.
2019. jún. 18. 21:56
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szánalmasnak tartom azokat az embereket akik szánalomból, sajnálatból lefekdzenek mással. Én se nem voltam, se nem leszek ilyen helyzetben soha.

Azt szeretem ha mindketten ugyan úgy kívánjuk egymást, és nem csak azért szexel velem a pasi mert megszánt.

L

2019. jún. 18. 22:01
 4/4 anonim ***** válasza:

A szánalom szex maga nem kell hogy lélektelen legyen! Ha belementél akkor tehetsz is bele. Nyilvàn teljesen más a helyzet ha olyasmire vesznek rá ami taszít. A lenéző hozzászólàsok gondolom ez utóbbinak szóltak.

Ha egy nő nem külösebben tetszik de nagyon akarná h megdugjam akkor azt hasonló hozzáállással tenném mint egy tetsző nő esetében max nem lenne akkora az izgalom.

Amikor valamit ennél de tök más kaja van otthon, akkor azt eszed ami van de azt nem hányingerrel teszi gondolom senki sem.

35F

2019. jún. 20. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!