Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondoltok a szánalom szexről?
Szánalmasnak tartom azokat az embereket akik szánalomból, sajnálatból lefekdzenek mással. Én se nem voltam, se nem leszek ilyen helyzetben soha.
Azt szeretem ha mindketten ugyan úgy kívánjuk egymást, és nem csak azért szexel velem a pasi mert megszánt.
L
A szánalom szex maga nem kell hogy lélektelen legyen! Ha belementél akkor tehetsz is bele. Nyilvàn teljesen más a helyzet ha olyasmire vesznek rá ami taszít. A lenéző hozzászólàsok gondolom ez utóbbinak szóltak.
Ha egy nő nem külösebben tetszik de nagyon akarná h megdugjam akkor azt hasonló hozzáállással tenném mint egy tetsző nő esetében max nem lenne akkora az izgalom.
Amikor valamit ennél de tök más kaja van otthon, akkor azt eszed ami van de azt nem hányingerrel teszi gondolom senki sem.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!