Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Volt olyan nő?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Volt olyan nő?

Figyelt kérdés
Volt olyan nő, vagy alkalmi kapcsolatotok ahol a csaj nem volt valami jó az ágyban, de nem mertétek neki megmondani mert sajnáltátok, és inkább néha megdugtátok?

2018. dec. 16. 09:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igen
2018. dec. 16. 09:29
 2/12 A kérdező kommentje:
Kérlek fejtsétek ki!
2018. dec. 16. 09:33
 3/12 anonim ***** válasza:
Volt. gondoltam majd kesobb jobb lesz. ki kell ismerni egymast szexulisan kinek mi a jo :)
2018. dec. 16. 09:48
 4/12 A kérdező kommentje:

És jobb lett?

A többieknek meg, ide írjatok kérlek, ne privibe.

2018. dec. 16. 09:54
 5/12 anonim ***** válasza:
nem kifejezetten sajnos
2018. dec. 16. 09:59
 6/12 anonim ***** válasza:
Igen.
2018. dec. 16. 10:18
 7/12 anonim ***** válasza:
Igen, mert én azt is élvezem amikor látom a lányon hogy élvezi velem a szexet. Akkor már én is jobban élvezem.
2018. dec. 16. 10:36
 8/12 A kérdező kommentje:
Miért nem mertétek megmondani?
2018. dec. 16. 10:37
 9/12 Rockarc ***** válasza:

Nehez erre mit mondani, mert a kerdesedbol az jon le, hogy rendszeresen rossz az agyban. Ilyenkor ket eset van, az egyik, hogy benaztok mindketten, mert egy ferfi igenis ki tudja hozni a nobol is az allatot, ha mindketten akarjak. Csak iranyitani kell a masikat, hogy neked mi okoz oromot. Ezen a kerdesen kene elgondolkodnod.

A masik eset, ha nem birod a sracot, vagy csak fekszel, mint egy darab fa, es passzivitasba merulsz, akkor megette a fene az egeszet. Meg kapcsolatnak is csak idezojellel nevezheto, osszejartok dugni, de minek, ha meg nem is elvezed? En a fickot sem ertem, en gyorsan levennem, hogy valami nem stimmel, es az 1-es pont fele terelgetnem az ugyet. Ha csak benazas, azon keszseggel segitek javitani, ha viszont vagy nelkuli sexet akarsz, akkor incelek hada all sorba, hogy rajuk talalj.

42F

2018. dec. 16. 11:50
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem volt ilyen. Mármint volt aki nem igazán azt hozta, amit vártam, nem passzoltunk, van ilyen. Szánalomból viszont nem dugtam meg senkit.
2018. dec. 16. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!