Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, volt már, hogy elvettétek valaki szüzességét szánalomból, mert annyira nem jött össze neki a dolog?
Nekem így vették el 24 éves koromban. Sokat segítettem egy lánynak, támogattam érzelmileg nehéz időkben, amikor a népszerű barátai elfordultak Tőle.
19 éves volt a lány, eleve ciki volt hogy szexuális értelemben sokkal felnőttebb volt nálam.
Nem jöttem be neki, de kicsit belém szeretett, s adni akart Ő is nekem valamit, így lefeküdt velem.
Ha jól néznék ki, akkor szerintem összejöttünk volna és még ma is együtt lennénk.
Azóta se jött össze nekem a szex senkivel, 26/f.
#4, ez borzasztóan szomorú, megszakad a szívem :(
Ezzel inkább ártott mint használt. Sajnos :/
Lehet jobban jártál volna egy prostival, akihez nem fűznek érzelmek, és már vidáman csajoznál.
Egy szánalom friendzone-nál nincs nagyobb becsületvesztés egy férfinak.
Kár, most így egy szűz nyávogóval kevesebb van itt! Elismerésem hogy ilyen csellel elérted hogy lefeküdjön veled.
Igen volt, 23 volt a srác és látszott rajta h nagyon rosszul érzi magát amiért ezekbe a témákba nem tud beleszólni a társaságban … a legjobb barátomként tekintek rá mai napig. aztán lefeküdtem vele többször, megtanítottam pár dologra. Azóta vígan csajozik mert nagyobb lett az önbizalma :) a barátságunk pedig mostis töretlen :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!