Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, volt már olyan hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt már olyan hogy azért nem lett folytatás mert nagyon kicsi volt a partnernek?

Figyelt kérdés

Volt egyáltalán olyan hogy azt mondtátok ne is tegye be?

Vagy inkább hagytátok csak legyen vége.

És mennyire volt kicsi?

#cingár
2019. jún. 18. 20:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Volt sajnos, egy nagyon kedves, jóképű, szimpatikus srác volt de amikor a randik után végre szexre került a sor azt hittem elsírom magam. Akkora volt a kukaca mint a hüvelykujjam, semmit az ég egy adta világon nem éreztem, alig bírta beszerencsétlenkedni mert konkrétan olyan kicsi volt, hogy kiesett. Ezt megkoronázta azzal, hogy el is sült másfél perc halként vergődés után habár megkönnyebbülés volt. Semmivel nem próbálta meg egyébként kompenzálni, se nyalás semmi. Ahhoz nem lett volna pofám, hogy leállítsam és megjegyzést tegyek de amikor utána felhívott következő randit kérni akkor elutasítottam. Nagyon kellemetlen volt az egész, nem is szeretek gondolni rá de tényleg nagyon sajnálom a srácot. :(
2019. jún. 18. 20:51
 2/7 A kérdező kommentje:
és mi volt az oka, hogy miértnem találkoztok?
2019. jún. 18. 21:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Na szerinted kérdező mi volt az oka basszus.....
2019. jún. 18. 21:11
 4/7 A kérdező kommentje:

de gondolom kamuzott valamit!

ezt nagyon sértő még üzenetben is leírni

2019. jún. 18. 21:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondtam neki, hogy olyan körülmények léptek fel az életemben, hogy most sajnos nem fér nekem bele egy kapcsolat így a randit sem tartom már aktuálisnak. Sértetten azt mondta, hogy az ő élete sem egyszerű mégis szeretne velem lenni de szerintem nagyon jól tudta a valódi indokomat és szerencsére nem kezdte el firtatni hanem minden jót kívánt és letette miközben én hebegtem-habogtam, hogy nagyon sajnálom.
2019. jún. 18. 21:36
 6/7 anonim ***** válasza:

A barátnőm mesélte: elővette a srác én meg elröhögtem magam, erre lekonyult neki, de úgy, hogy el is tűnt majdnem. Kérdezte hány centis, 6 vagy 8 felállva? Erre a srác sírva fakadt.

Szóval vannak érdekes férfiak... Vagy inkább kisfiúk :)

2019. jún. 19. 15:30
 7/7 anonim ***** válasza:

"A barátnőm mesélte: elővette a srác én meg elröhögtem magam, erre lekonyult neki, de úgy, hogy el is tűnt majdnem. Kérdezte hány centis, 6 vagy 8 felállva? Erre a srác sírva fakadt."

Nem gondolnád hány embernek van iszonyatosan használhatatlan pinája. Rövid és nyekereg, hogy jajj fáj.

Vagy pedig olyan, mintha harangoznál.

A barátnőd jó nagy suttyó, és hát madarat tolláról... Te sem vagy különb. Az emberiség legalsó 5%ban kell legyen valaki ahhoz értelem szempontjából, hogy nevessen egy ilyenen, egy empatikus ember tudja, hogy mivel nem az ő hibája, nem tud rajta változtatni, így a legtöbb amit tehet a farkát látó fél, hogy próbál normális lenni, még akkor is, ha lehozta őt ez a dolog.

De nem te meg a barátnőd. Ti az alsó 2%ban vagytok inkább.

Ja és ezt úgy mondom, hogy átlagossal kicsit nagyobb a farkam.

2019. jún. 19. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!