Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már olyan hogy azért nem lett folytatás mert nagyon kicsi volt a partnernek?
Volt egyáltalán olyan hogy azt mondtátok ne is tegye be?
Vagy inkább hagytátok csak legyen vége.
És mennyire volt kicsi?
de gondolom kamuzott valamit!
ezt nagyon sértő még üzenetben is leírni
A barátnőm mesélte: elővette a srác én meg elröhögtem magam, erre lekonyult neki, de úgy, hogy el is tűnt majdnem. Kérdezte hány centis, 6 vagy 8 felállva? Erre a srác sírva fakadt.
Szóval vannak érdekes férfiak... Vagy inkább kisfiúk :)
"A barátnőm mesélte: elővette a srác én meg elröhögtem magam, erre lekonyult neki, de úgy, hogy el is tűnt majdnem. Kérdezte hány centis, 6 vagy 8 felállva? Erre a srác sírva fakadt."
Nem gondolnád hány embernek van iszonyatosan használhatatlan pinája. Rövid és nyekereg, hogy jajj fáj.
Vagy pedig olyan, mintha harangoznál.
A barátnőd jó nagy suttyó, és hát madarat tolláról... Te sem vagy különb. Az emberiség legalsó 5%ban kell legyen valaki ahhoz értelem szempontjából, hogy nevessen egy ilyenen, egy empatikus ember tudja, hogy mivel nem az ő hibája, nem tud rajta változtatni, így a legtöbb amit tehet a farkát látó fél, hogy próbál normális lenni, még akkor is, ha lehozta őt ez a dolog.
De nem te meg a barátnőd. Ti az alsó 2%ban vagytok inkább.
Ja és ezt úgy mondom, hogy átlagossal kicsit nagyobb a farkam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!