Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy olyan pasival akinek kicsi a pénisze?
Én páromnak 13 centi, de nekem nincs bajom vele. Minden alkalommal elélvezek. Bár az eddigi visszajelzések alapján én egyébként is szűk vagyok, szóval sosem voltam komfortos a nagyobb méretű emberekkel.
N
Mar elore felek leirni ezt a kommentet, de hatha a hasznodra lesz.
Volt egy baratom akinek eleg nagy volt a szerszama, brutalis volt, de hozzaszoktam. Utana lett egy masik akinek joval kisebb volt. Szinte nem ereztem. De nagyon szerettem ot, es ugy voltam vele, lesz ami lesz, ezert nem szakitok. Es hozzaszokott vegulis ehhez a merethez a testem, teljesen eleg volt, neha mar fajt is. Ha belegondolsz, szuzen meg 1 ujjat is fajt bedugni, nem hogy egy egesz peniszt. Szoval szerinten rugalmas a huvely es hozzaigazodik a partneredhez, persze kell neki ido...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!