Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ha Combat...

Miért van az, hogy ha Combat Arms EU-ban kicsi a rangom, de elég jó vagyok, és majdnem mindenkit megölök, még a nálam sokkal. (folytatás lent)?

Figyelt kérdés
...nagyobb rangúakat (spec lehet régebben játszik de nem feltétlen jobb) is, és nem használok semmien hack programot, a tiszta játék híve vagyok, mindig le hackereznek, meg hogy dobjanak már le a szerverről, és hiába mondom hogy szimplán jobb vagyok, rossz hogy mindenki hackernek tart. Mit csináljak?

2012. febr. 28. 15:56
 1/2 anonim ***** válasza:
A Combat Arms egy rohadt könnyű játék. Akik lehackereznek, ezek szerint nem tudják ezt, azaz nem játszanak olyan régen. Én 2 órát toltam vele, 1 óra után már 10-15-ös kill-streakeket szedtem össze sniperrel. Szard le őket, ennyi.
2012. febr. 28. 16:01
 2/2 A kérdező kommentje:
hát igen azt kéne, csak ha kidobálnak az életbe nem fejlődök
2012. febr. 28. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!