Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogyan lehet szeretni?
A héten barátnőmmel kiptóbáltuk az anális sexet. Leírhatatlan érzés volt, mind a kettőnknek. Borzasztóan fájfalmas volt, őt feszítette, engem meg szorított, de nem kicsit... Megfogadtuk egymásnak, hogy soha többé nem kérjük egymástól ezt.
A kérdésem az, hogy ezt hogy lehet szeretni??? Borzalmas...
Vagy a csajod azt hazudta hogy fáj, mikor látta hogy viszolyogsz, mint egy kisfiú, nem akart beégetni téged milyen béna vagy :P Pár hét és egy igazi férfi farkán fog pattogni :D
Amúgy minek kérdezel, ha minden logikus feltevést leugatsz? :D És miért zavar a feltételezés, ha semmit nem írsz a dologról, csak hisztizel?
Úgylátom még mindig nem értitek... Nem azt mondtam, hogy az fogyatékos aki szereti, hanem azt, hogy aki 10 iq-val próbál okoskodni az. És a kérdést is normálisan tettem fel, semmi oka nem lett volna senkinek, arra, hogy flegmázzon.
Mint írtam MIND A KETTEN ELÖSSZÖR PRÓBÁLTUK! Azt is leírtam utánna, hogy nem siettük el... Szóval ez már csak az okoskodás volt mindenki részéről...
A kérdés pedig nem arra szólt, hogy mit rontottunk el, hanem arra akartam rákérdezni, hogy a többi ember mit bír benne élvezni... De úgy tűnik az emberek a gyakori kérdéseken, nem bírnak magukkal...
A lényeg h fizikailag teljesen működőképes a dolog de az ellazulàs nem csettintésre megy. Ha szűk volt nem lazult el. Ennek lelki okai lehetnek nem testi. Vegyél a csajnak egy műpéniszt. Azzal önmagában gyakorolhat ahol nincs megfelelési kényszer a partner felé.
A neten fellelhető "anális szex tíz aranyszabálya" írást elolvastátok amúgy?
Szeretjük mert élvezünk tőle.
A női test rejtély. Azt add össze hogy a mostani partneremnek miért nem volt hüvelyi orgazmusa soha, csak nyalástól ment el eddig. Meg most hogy "rá szoktattam" az análra, attól dobálja neki a puncija mint a nyerőgép, többször élvez el mint én már.
Az hogy te nem élvezed...azt meg sehogy se tudom összerakni, egy faroknak annál jobb minél szűkebb és nedvesebb helyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!