Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogok még szeretni?
Figyelt kérdés
Koromhoz képest borzasztó sok kapcsolatom volt és utobbi idoben eleg surun voltak egyejszakas kalandjaim..
Ugy erzem senkit se tudnek megszeretni es nem letezik olyan srac akivel komolyan gondolnam es komolyan felkeltene az erdeklodesi korom.
Mas is van/volt igy?
Van ebbol kiut?
Leszek meg boldog es szerelmes?:(
20/l
2019. febr. 1. 14:03
1/3 anonim válasza:
Nekem egy igazan komoly kapcsolatom volt az eleg mely sebet hagyott es azota szinte csak alkalmi dolgok voltak ed ugyanugy probalok kotodni de nem tudok erezni ugy senki irant..
22/f
2/3 anonim válasza:
Ismerj meg engem, és nem egy éjszakás kapcsolatod lesz, és belém is szerethetsz! Tapasztalat. Voltam már így csajjal. Szexnek indult de egymásba szerettünk.
3/3 baby_berry válasza:
Megfogod találni a szerelmed csak máshogy kéne a dolgokhoz hozzáállni és nem negatívnak lenni:)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!