Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a tabu nélküli szex mit jelent milyen érzés lánynak fiúnak kinek hány évesen volt ilyen szexe?
Volt több is,25 évesen először,a legjobb érzés.
Szeretem a lány minden kívánságát teljesiteni most is ilyet keresek.39F
Házasság után, sötét szobában, ágyban, takaró alatt, pizsamában, kizárólag misszionárius pózban, a lehető leggyorsabban süljön el a férfi, a nő pedig meg se moccanjon és maximum fájdalmat érezhet......
..na ennek az ellentéte .
Sajnos 30+osan találtam olyan nőt akivel kicsit átelhettem és ez volt az egyik legjobb időszak!
Olyanokba volt rèszem ami pár fétisem is volt bár nem minden !
igazán tabuk nélkül akkor kezdtem el szexelni, mikor a párommal úgy 2-3 éve együtt voltunk és már annyira komoly és stabil volt a kapcsolatunk, hogy megnyíltunk egymás előtt és bevallottunk minden szexuális vágyat. Tuti most is van olyan, amiről nem tudok, mert egyszerűen nem akarsz bevallani minden mocskosat.
Azt el tudom képzelni, hogy találsz egy olyan szex barátot, aki szintén nagyon nyitott extrémek felé, sőt azért is jártok össze, mert kiderítettétek egymásról, hogy vannak vágyaitok és ezeket meg akarjátok élni anélkül, hogy szerelmet kockáztattok, de ehhez neked nyíltnak és szex terén nagyon tapasztaltnak kell lenned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!