Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesség alatt ha nincs libidó azért még szex helyett
elfogadható a napi egyszeri kézzel vagy szájjal való
kielégítés?
Figyelt kérdés
Vagy ha kimarad néhány nap akkor már falra másztok és egy nap alatt be kell pótolni a kimaradt napokat akkor is ha a várandós anyuka nem kívánja?
Párom szerint az lenne a normális hogy akkor is örömet okozzák neki ha nem kívánom. Mert az ő öröme engem is boldoggá tenne ha látnám neki mennyire jól esik. En sose kértem tőle hogy csinálja nekem ha ő nem akarja. Bár olyan még sose volt hogy ne akarta volna naponta. Csak én fújom fel így a dolgot? Nekem nem igényem terhesség alatt de még ha nem lennék terhes akkor sem a napi szintü szex sem a kézzel szájjal való kielégítés. Változtatnom kellene hogy minél többször elégítsem ki ha már a szexet nem is kívánom? Bennem erőltetésként zajlik le ez az egész. Nem tehetek róla de ilyen vagyok. Most is csak azért csinalom hogy neki jó legyen és ne legyen vita. Különben ellenék nélküle. A csókot sem az érintést nem kívánom. Bar a sok vszekedes aki elotte volt meg a terhesseg elejen lehet az is rátett egy lapáttal es mar nem is akarok vele együtt maradni. Sokat töprengek ezen. De elhagyni nem akar emiatt. Akkor sem aha fúria vagyok sokszor. Annyira rossz nekem hogy ilyen vagyok.
30+/N
2019. jún. 16. 21:25
1/9 anonim válasza:
Ez vagy valami kamu.. Vagy csak azért is felcsináltattad magad legalább egy ismerős emberrel azt le lépsz a gyerekkel. Nem szép !
2019. jún. 16. 21:30
2/9 anonim válasza:
Nyilvan a terhesseg alatt sem szabad elhanyagolni a nemi eletet, DE, ha az egyik fel nem kivanja, akkor irto nagy bunkosag erzelmi zsarolassal kieroszakolni a szex barmilyen formajat.
Egy nemterhes no eseteben is az lenne .....
2019. jún. 16. 21:30
3/9 anonim válasza:
Nálunk is ez van, ha feláll neki, akkor valahogy ki kell elégítenem, még akkor is, ha a pokolba kívánom, mert épp hulla fáradt vagyok. Ja és ha nem csinálom jól, megfelelően, akkor megsértődik is büntet. Komolyan el akarod érni te is ezt a szintet? Neked van még kiút.
Amúgy nem, nem normális.
2019. jún. 16. 21:31
4/9 anonim válasza:
Az nem normális,hogy kényszerít jóformán.
Viszont sokszor a terhesség 3 hónapjától számított 2 éven belül van megcsalás szexhiány miatt-ez tény vond le a következtetést.
2019. jún. 16. 21:52
5/9 A kérdező kommentje:
De nem szoktam 2 évet várni. Van már gyerekem. Sose jutottunk addig hogy megcsalás legyen a vége. Csak most nem értem ha nem erőlteti akkor miért mondja el napi 100-szor hogy mikor foglalkozok vele úgy? Ha egyszer jegyezné meg és ha mondom hogy nem kívánom akkor ne sértődés legyen részéről a vége.
2019. jún. 16. 21:57
6/9 anonim válasza:
Szerintem kompromisszumot kellene kötnötök. Ha érzelmi zarolásal jön feléd akkor nem engedsz. Ha szépen megkér akkor lesz. Szörnyü dolog 9 honapot kibirni szexnélkül feleség mellett. Nem tudom azért esik nehezedre mert lustaság van a háttérben nem bántásbol. De valahogy juttasd el hozzá hogy tennie kell neki azért hogy lehesen jutalom. Mert jelenleg ingyen kapja. Meg szerintem jot tenne ha kimozdulnál nátok otthonrol többet lehet meghozná a kedved egykis frisslevegő természet. Am nem tetszik add a tudtára beszéljetek erről mond megneki hogy zavar hogy fojton ezzel nyaggat "basztat" és hogy lehetne kedvesebb is szerintem te is jobban kivánnád. Meg virágot vagy valamit eröltesen néhanapján.
2019. jún. 16. 22:43
7/9 anonim válasza:
Kérdező nem úgy gondoltam a 2 évet. Kifejtem. .a terhesség első trimeszterében nagyon sok hölgy kívánós. Aztán a második trimeszter kinek hogy,a harmadikban már technikázni kell. Aztán szülés után nem lehet x ideig 6hónapot szoktak mondani aztán fél éves gyerek melett nincs kedve főleg az anyukának ellátja a gyereket a háztartást...ha tud alszik. Így jön ki a 1,5-2év.
2019. jún. 17. 07:59
8/9 A kérdező kommentje:
De nálam az első 3 hónap szörnyű volt. Egésznap a a wc fellett görnyedtem a hányás miatt. Most már jobb többször csinálom neki de csak kézzel vagy szájjal. Tegnap is mondom neki este higy már reggel volt. Erre azért este is a számhoz akarta nyomni a farkát mert a kezem nem volt elég neki. Más kapcsolatokban meg ennyi sincs de úgy veszem eszre beki ez is kevés. Variálósan hiába vagyok felizgult mert ahogy próbálkozik fájdalmas. Azért azt meg nem szeretném hogy utána hetekig kínlódjak mert kidörzsöli.
2019. jún. 17. 08:20
9/9 anonim válasza:
Az en parom is szereti a szexet, de ha elsore nem is erti meg, ha felemelem a hangom, tudja hogy hiaba is kerlel tovabb. Meg kell tanulni ezt is szepen kezelni. Mi sem szexelunk annyit mint elotte. Ezt nehezmenyezte a parom, de megerti, mert neki a baba ezerszer fontosabb barminel. Es azt is megerti, ha nincs kedvem megsimogatni se a farkat, mert tudja, hogy amint ugy erzem magam, megkap mindent amit szeretne, es ami nekem is jol esik. Kell beszelni errol. Es kerdezt meg a parod, hogy neki mi a fontosabb: a napi szex vagy a kisbaba? ;) Nalunk hatott ez a kerdes. ;) Boldog babavarast!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!