Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csökkent libidó?
Előző egy évemet egy félszobában töltöttem el ami egy másiktól ajtóval volt elválasztva.
Lakótarsam mindennap szexelt a pasijaval hangosan és már nagyon elegem volt belőlük meg abbol, hogy valaki hogy viselkedhet igy mikor aludni jartam haza 9 körül de mindig akkor csinaltak mindent és mindent hallottam is.
Nagyon csúnyán is váltunk el utána. Persze tudta hogy mindent hallok de csak jot nevetett rajta.
Nos a párommal mi is hosszu evek ota egyutt vagyunk eddig sem tettem magasra a libidomat. De ez az egy ev teljesen hazavágta, hogy mindennap vegig kellett oket hallgatni.
Mit tudnek tenni? Heti ketszer raveszem magam a párom miatt aki nagyon szeret es igenyli. Én pedig tudom hogy velem van a baj mert nem ot hanem a szexet nem kivanom.
Koszonom elore is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!