Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csökkent libidó?

Figyelt kérdés

Előző egy évemet egy félszobában töltöttem el ami egy másiktól ajtóval volt elválasztva.

Lakótarsam mindennap szexelt a pasijaval hangosan és már nagyon elegem volt belőlük meg abbol, hogy valaki hogy viselkedhet igy mikor aludni jartam haza 9 körül de mindig akkor csinaltak mindent és mindent hallottam is.

Nagyon csúnyán is váltunk el utána. Persze tudta hogy mindent hallok de csak jot nevetett rajta.

Nos a párommal mi is hosszu evek ota egyutt vagyunk eddig sem tettem magasra a libidomat. De ez az egy ev teljesen hazavágta, hogy mindennap vegig kellett oket hallgatni.

Mit tudnek tenni? Heti ketszer raveszem magam a párom miatt aki nagyon szeret es igenyli. Én pedig tudom hogy velem van a baj mert nem ot hanem a szexet nem kivanom.

Koszonom elore is.

2019. máj. 31. 01:00
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
Először is kdőre van szükséged. Aztán találj komfortos környezetet, ahol csend van és nyugodtan tudsz aludni, mert ez a negativás összhangban lehet az alvással, pihenéssel. Jó lenne, ha tudat alatt nem azonosítanád azzal. Meg tudatosítsd magadban, hogy ettől a te kapcsolatod semmivel nem kevesebb és van egy szerető lelki társad. Próbáld meg csendben végezni ezeket az aktusokat, nehogy a hangoskodás emlékeztessen. Összetett, ha nem megy akkor szexuálpszichológus, pszichológus!:)
2019. máj. 31. 01:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2019. máj. 31. 01:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Állj le a fogamzásgátló szedésével amíg lehet!
2019. máj. 31. 07:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Miért írod ezt? Tényleg teljesen lenullázná a libidót? Vagy akinek alapbol keves volt azt is lehuzza?
2019. máj. 31. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!