Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinte tökéletes párkapcsolat. A szexuális életünk romokban. Mit tennétek?
Szerelmes vagyok belé, az intimitással nincs gond.
Minden flottul működik, kivéve a szex.
5 hónapja nem szexeltünk. Ő nem kívánja, én már teljesen kivagyok. Azt mondja, nem velem van a gond, csak egyszerűen nem kívánja a szexet.
Reggeli merevedése van.
ui.: Ő nem kívánja, de reggeli merevedése van? Akkor te vagy a csaj, és ő a pasi?
Beszéltetek már erről?
Az én párom sem kívánja, mert állandóan fáradt már 3 hónapja, mert túl sokat dolgozik, de a tieddel ellentétben neki nincs reggeli merevedése sem azóta.
Próbáld vele megbeszélni, hogy mi lehet a baj. Lehet, hogy ő is nagyon fáradt vagy túl sok stressz érte mostanában.
Stressz, fáradság lehet az ok. Reggeli merevedése is kb egy hete van rendszeresen. Azelőtt nem igazán.
Igen, elutasít. Csókolgatom, símogatom, de nem ébred fel irántam a vágy.
Meg hiába csüccsennék rá pl reggel, ha egyszer nincs kedve hozzá.
Én vagyon a nő.
Én már kezdek belefáradni. Feszült vagyok emiatt. Félek, tönkre megy a kapcsolat. Pedig annyira, de annyira f.asza minden... csak ez állna vissza a régibe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!