Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinte tökéletes párkapcsolat. A szexuális életünk romokban. Mit tennétek?
Szerelmes vagyok belé, az intimitással nincs gond.
Minden flottul működik, kivéve a szex.
5 hónapja nem szexeltünk. Ő nem kívánja, én már teljesen kivagyok. Azt mondja, nem velem van a gond, csak egyszerűen nem kívánja a szexet.
Reggeli merevedése van.
17
*Úgy látom, az oldalon sokan nem voltak még szerelmesek, s nem szerették őket viszont.
Ebben tévedsz.
Köszönöm a válaszokat, kifejezetten 64%-osnak :-)
Nem örülök, de jó tudni, hogy nem csak én vagyok ebben a helyzetben (itt).
És tényleg úgy érzem, érdemes türelmesnek lenni. És igyekszem méginkább annak lenni.
Voltunk így a párommal, sokáig húzódott, lelkileg átmentem már mindenen. Aztán, amikor már egy darab szarnak éreztem magam, úgy döntöttem, befejezem. Nem érdekel mit csinál, mit nem. Elkezdtem élni az életem, más dolgokkal foglaltam le magam, néha elmentem barátnőkkel, sokat olvastam, újra mosolyogtam, nem csesztettem a szex miatt, semmi miatt.
Hatott. Alig telt el 1 hónap.
Neked nem ő hiányzik, hanem az orgazmus - ami egyébkén teljesen normális egy egészséges nőnél, sőt csak ez a normális.
És az egod se tudja megemészteni...
A fiúd szerintem mást dug már hónapok óta.
Szinte tökéletes párkapcsolat. A szexuális életünk romokban.
---
Ha az a "szinte" ott nem lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!