Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hibáztatható a harmadik fél,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hibáztatható a harmadik fél, ha kiderül a hütlenség?

Figyelt kérdés

2019. jún. 15. 17:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
36%

Igen,hibáztathato,bár itt divat a megcsaltat szidni...

A megcdalo a fobunos a sajat parjaval szemben,a szereto os hibás,mert ha nem is tudja,de kinyomozhatná,ki az akivel lefekszik,es ha foglalt,vagy házas,az tabu...

Etikátlan 3.ként belepiszkitani más kapcsolataba...

De majd ugyis jon a sok cafka,aki már volt szereto ,es buszke is ra,meg a sok megmondoember,aki majd az ellenkezojét állitja..

2019. jún. 15. 18:51
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Helyzetfüggő.
2019. jún. 15. 21:59
 13/20 anonim ***** válasza:
45%

Remélem nem

Én vagyok a harmadik már két éve. Szeretem h szabad vagyok de mégis van valakim... Remélem sose bukunk le és sokáig így marad. 25 l

2019. jún. 16. 02:19
 14/20 anonim ***** válasza:
74%

Hogyne!

Van olyan "harmadik fél", aki megállja, hogy bekavarjon a meglévő kapcsolatba.

Tehát múlhat azon is,hogy végleg tönkre megy valami..

Az "aki vihető, azt vinni kell" elv eset függő... Ráadásul az, hogy adott pillanatban valaki megkapható, nem jelenti, hogy késöbb ne bánná meg.

2019. jún. 16. 16:39
 15/20 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem a harmadik fél sosem hibáztatható. Nem Ő volt aki csalt.
2019. jún. 20. 11:18
 16/20 anonim ***** válasza:
39%
Csak a 3. Fél nem hibás. O kihasznalt egy lehetoseget. Jol tette en is tettem már. Ott a masik 2fél a hibás... es mind a 2.
2020. okt. 6. 06:02
 17/20 anonim ***** válasza:
20%
A szeretők mind ezt mondják...ezzel nyugtatják a lelkiismeretüket,már ha van nekik,hogy kihasználnak egy gyengülő kapcsolatot.Erre aztán büszkék lehettek...másodhegedűsök.Pláne ha meg hoppon is maradtok, mert mindegyik feleség akar lenni..Lehet lepontozni..kit érdekel.De ez a véleményem.Én sose voltam, és lennék szerető.
2020. okt. 6. 06:30
 18/20 anonim ***** válasza:
71%

17, te csak megcsalt feleség vagy, tudjuk.

Az aztán sokkal jobb... Nincs ennél megalázóbb helyzet.

2020. okt. 6. 08:46
 19/20 anonim ***** válasza:
20%

Szerintem kuxrvanak lenni megalazobb,de te tudod,ha teged nem zavar...

En nyugodtan alszom..bar gondolom te is,mert lelkiismereted nincs!!

2020. okt. 6. 10:16
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Engem aztán nem zavar, én soha nem csaltam meg senkit 🤷‍♀️

De nem is kényelmesedek úgy bele egy kapcsolatba hogy máshoz menjen a párom. Szánalmas mikor valaki hejcegnőként viselkedik, az elvárásai hatalmasak, viszont cserébe semmit nem ad, csak ugráltatja a férfit meg parancsolgat neki, aztán még neki áll feljebb ha megcsalják és a másik nőt hordja el minden qrvának 😂 Az intelligencia netovábbja.

2020. okt. 6. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!