Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hibáztatható a harmadik fél, ha kiderül a hütlenség?
Figyelt kérdés
2019. jún. 15. 17:02
2/20 anonim válasza:
Szerintem nem. Aki vihető, azt vinni is kell. Derüljön ki az ilyesmi minél korábban. Persze ha csak annyi van a dolog mögött hogy X és Y összevesztek, a harmadik pedig ezt aljasan kihasználta, akkor a harmadik IS hibás.
3/20 xKakashix válasza:
szituációtól függ az egész, de szerintem minden esetben a 3. fél a legkevésbé hibás
4/20 anonim válasza:
Ha a 3. fél nem tud róla, hogy a másiknak kapcsolata van, nem hibáztatható, hiszen őt is megvezették.
De ha a 3. fél pontosan tudja, hogy ő a szerető, akkor egyértelműen hibáztatható ő is.
5/20 anonim válasza:
#1: akit megcsalnak, nem hibás. Lehet, hogy valamit rosszul csinált, ezért bosszút áll rajta a megcsaló, de nem ez a megoldás.
6/20 anonim válasza:
Szerintem nem hibáztatható. Ha tökéletes a kapcsolat, akkor amúgy esélye sincs. Tőlem még csajt nem szedtek el, pedig próbálkoztak páran.
9/20 anonim válasza:
egyértelmű, hogy a megcsaló a leghibásabb
hibáztatható a szerető, de elenyésző a szerepköre a fő ludashoz képest, a megcsalt is lehet hibás, ezek mind az adott körülményektől függenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!