Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 20 évesen ciki szűznek lenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 évesen ciki szűznek lenni?

Figyelt kérdés
2019. jún. 15. 00:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
78%
Fiúként kezd ciki lenni, lányként még normális. Ez nem versenyfutás, de mivel az ivarérettség 12-13 évesen kezdődik, a szexuális érettség meg olyan 14-15 évesen, így a 20 év azt jelenti, hogy 5 éve nem “sikerült” erre partnert találnod, ami azért kérdéseket vet fel.
2019. jún. 15. 07:12
 12/21 anonim ***** válasza:
Én 39 éves vagyok és az.
2019. jún. 15. 09:07
 13/21 anonim ***** válasza:
Szerintem az a gáz hogy valaki ezt cikinek tartja,mivel másra nem született csak szexre. Hát akkor szexeljen.
2019. jún. 15. 09:21
 14/21 anonim ***** válasza:
82%

#7: lehet nők között is mulyát találni. Amúgy nem kell, hogy megmaradjon a férfi mellett, de ha összehoznak egy kapcsolatot, és egy hónapig kúrogatnak, majd szakítanak, érdekelni fogja a férfit, hogy szakítottak? Ha a szexre ment rá, örüljön annak, hogy végre megvolt, nem is egyszer, majd mással lesz 1 hónap helyett 2 hónap vagy 1 év.

De ha úgy fogod fel, hogy akarod, hogy megmaradjon melletted valaki, akkor nem a szex vagy a szüzesség elvesztése fontos neked, hanem a kapcsolat. Akkor megint másról beszélünk.

2019. jún. 15. 09:49
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Ha lány vagy akkor NEM! Ha fiú akkor IGEN
2019. jún. 15. 12:36
 16/21 anonim ***** válasza:
52%
15: Miért is, mi ez a kettős mérce?! Hagyjuk már ezt a marhaságot! Pont annak a nemnek lenne az, amelyik nehezebben jut szexhez?! Semmilyen életkorban nem az!
2019. jún. 15. 12:45
 17/21 A kérdező kommentje:
Igen,azt elfelejtettem odairni,hogy lany vagyok. Bocsanat,aki fiunak hitt.
2019. jún. 15. 23:57
 18/21 anonim ***** válasza:
Nőként se gáz. Tartogasd nyugodtan.
2019. jún. 16. 00:05
 19/21 anonim ***** válasza:
Én 22 vagyok, szintén szűz. Ráadásul még pásom se volt és nem is csókolóztam.
2019. jún. 16. 10:44
 20/21 anonymousreview60 ***** válasza:

Ez csak az én agymenésem, ha nem veszíti el a szüzességét a fiú 23 éves, a lány 27 éves koráig, ott valami komolyabb pszichés baj van, ami miatt már indokolt szerintem a pszichoterápia.

Nem gáz a szüzesség, de vétek az "egyetemi" éveket akár kis promiszkuitással megfűszerezve tapasztalatszerzésre alkalmazni.

Biztosan nagy élmény egy Michelein csillagos szakácstól főzni tanulni, de még nagyobb élmény lehet vele főzni, mert már nem kell a krumplipucolást, rántást megtanulni. Szóval nem érdemes az "igazira" várni.

39F (1 éve nem szűz)

2019. jún. 16. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!