Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért hirdetik ennyire a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hirdetik ennyire a neten ezt a nappali csajozàst amikor ez egy nagy baromsàg és életveszélyes?

Figyelt kérdés
Pua videokrol beszélek, nappali csajozàs biztos ismeritek. Én ma kipróbàltam de kàr volt. Lànyt leszólitottam ült a padon ismerkedni akartam vele. Aztan isten tudja honnan ott termett a pasija majdnem megölt. Elkezdett fojtogatni csak azert engedett el mert a lany mondta neki alljon le. Aztan futottam hazàig ahogy csak birtam, még sosem féltem ennyire. Hogy lehet ilyen hulyesegekre biztatni az embereket hogy nappali csajozas? Most mar itthon vagyok szerencsere, jol vagyok. Ma mar ki se megyek az biztos. 18F
2019. jún. 14. 18:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%
😂😂😂
2019. jún. 14. 18:45
 2/18 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces, igen.
2019. jún. 14. 18:46
 3/18 anonim ***** válasza:
91%

Pista bácsi ráütött az ujjára a kalapáccsal, még most is sajog neki. Akkor tiltsuk be a kalapácsokat?

Sajnos kockázat mindenben van...

2019. jún. 14. 18:47
 4/18 anonim ***** válasza:
90%
😂😂😂😂😂😂
2019. jún. 14. 18:50
 5/18 anonim ***** válasza:
89%
A csaj mit reagált hogy bepróbálkoztál?
2019. jún. 14. 18:51
 6/18 A kérdező kommentje:
Mondta hogy van baratja, erre mar nem tudtam valaszolni ott termedt az az allat.
2019. jún. 14. 18:52
 7/18 anonim ***** válasza:
88%
😁😁
2019. jún. 14. 18:53
 8/18 anonim ***** válasza:
86%

Mondjuk először megkérdezhetted volna hogy van-e valakije.

Aztán ha van, és ennek ellenére is hajlik ismerkedni akkor fel kellett volna venni viberre, aztán szép napot kívánni és tovább menni.

A többit meg majd ott, és úgy titokban mindent. Amatőrien csinálod😂

Ha nem meg mondta volna hogy van valakije és nem ismerkedik akkor meg ennyi:D

2019. jún. 14. 18:56
 9/18 anonim ***** válasza:
84%

Az a helyzet, hogy ebben benne van ez is. Nem árt általában az sem, ha a PUA mellé az ember meg is tudja védeni magát.

Amúgy nem értelek, ha este csajozol akkor is megverhetnek.

2019. jún. 14. 18:58
 10/18 anonim ***** válasza:
87%
Nem való neked nő, hogyha egy ilyen szituban hazafutsz :D
2019. jún. 14. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!