Egy életveszélyes Útpadkán megpattantam önhibámon kivül, kevés alkoholt ittam, ki is hánytam. Kárt nem okoztam sem tárgyban, emberben. Jogsim eltiltva 1 1/2 évre. Nov-ben kapnám vissza, kell vizsga?
Szegény bíró, akinek írtál! Zagyva szöveg, furcsa kifejezések stb.
De nem ez a fő baj. Ha egy vezető ügyetlen, padkázik egyet, saját kocsiját picikét megrongálja, aki mi a fenének kell rendőr? Te hívtad őket?
Ha kevés alkoholtól is hánysz, akkor minek iszol?
Vagy beteg vagy, semmit nem ihatnál, vagy nagyon is be voltál rúgva.
Ki az a Vis MaJOR? Valami amcsi tábornok?
Mi a fene az a feldudálás, és miért a tükröd miatt?
Most is részeg vagy, vagy mi?
"kevés alkoholt ittam", "Sehová nem mentem volna"
Részt vettél alkohol fogyasztása után a forgalomban. Hiába "csak" egy parkoló. Ha a padkázásból repedés van a szélvédőn, ott egy gyerek is lehetett volna, akin átmész. Az alkohol fogyasztásáról vonatkozó részben én nem látok olyat, hogy "csak" a parkolóban lehet vezetni alkohol hatása alatt is.
" a visszapillantóm miatt feldudáltak, menjek ki és vissza mert letörik ismét."
Ha jól értem, akkor úgy parkoltál le, hogy nem fértek el tőled. Már ezért üntetés járna. Fel kellene mérni, hogy hogyan parkolj, hogy mások tudjanak közlekedni tőled. És akkor nem kell "csak" a parkolóba lemenni ittasan odébbállni.
"senki nem mer itt parkolni"
Te, illetve aki miatt odébb szerettél volna állni, mégis megtettétek.
"SOK A GÁTLÓ OK A PARKOLÓBAN"
Elsősorban a libáért vett jogsisok.
Már a kérdésben is saját magadat cáfolod meg.
Önhibámon kívül >>> alkoholt ittam
Már ne is haragudj, de aki alkoholos állapotban beindítja, sőt ELMOZDÍTJA az autót, az büntetendő!
Főleg ha nem tudja kezelni az autót, és az megugrik.
Szerintem egy gyakorlott sofőrnek nem okoz gondot egy kiálló gyökér. Itt az alkohol miatt történhetett bármi.
Szabályosan álltál-e? Ha igen, nem kell odébbállni.
Ha nem, akkor már eleve hibás vagy.
De az a helyzet, hogy itt mindent okolsz, csak magadat nem, amiért ittál.
Összegezzük:
- hibás a másik, mert nem fért el
- rossz a parkoló állapota
- hibás a fa, mert feltörtek a gyökerei
- hibásak a nyomozók
- hibás a bíró
Csak épp te nem vagy hibás, aki nem tud vezetni és alkoholos állapotban mégis megpróbálja?
Ez a te agymenésed, a VIS MAJOR-t nem ilyen helyzetekre mondják. Ha a parkoló a közforgalom számára meg van nyitva, használható, akkor egy jogosítvánnyal rendelkező sofőr képes benne közlekedni, ha a többi sofőr is rendeltetés-szerűen használja!
Vis Majort-t pl. természeti katasztrófára mondják, amit az ember nem tud elhárítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!