Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, volt már olyan eset,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt már olyan eset, hogy orvosnál, valamilyen vizsgálat közben (szívhallgatás, EKG, szív ultrahang például) felizgultál? Az orvos észrevette?

Figyelt kérdés

2019. jún. 14. 17:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Teljesen ugyanez, kedves utolsó!:D

Az előtted szóló válaszoló vagyok ismét. Irtó cikinek érzem mikor érzem, hogy teljesen benedvesedem, mire hazaérek, a doki meg csak azt látja, hogy feszült vagyok, és, hogy a pulzusom az egekbe. Jó ebbe a feszültségbe is van nem is kis igazsag, mert ettől függetlenül baromi stresszes mindennapokat élek, és ugyanakkor mikor vizsgálnak a szexualis izgalom csak fokozza a hatast, mert van bennem egy drukk, egy ,,fehérköpeny szindróma" is ennek ellenére. Normális vernyomast pl kb. sosem mértek még nekem, magamnak viszont igen. De nem tehetek róla, mikor fonendoszkóppal hallgatnak, kb el tudnék menni... és ugyanígy, itthon meg a párom csak azt látja, hogy nagyon be vagyok indulva, szintén leteperem. :D Amúgy tud ő is a fetishemről.

2019. okt. 31. 11:36
 12/16 anonim ***** válasza:
9-es vagyok ismét. Van egy friss élményem, ami hát, mondhatni ,,kicsit" felizgatott... De előre szólok, nem kérek priviket, mert nem vagyok rá vevő! Szóval mostanában vannak gondjaim az egészségemmel, fiatal létemre, szédülés, heves szívdobogás, szabálytalan szívverés, és a minap majdnem be is ájultam. Elmentem a házidokimhoz, aki olyan alaposan megvizsgált, hogy ilyenben nagyon rég volt részem. Szóval meg voltak a szokásosak, vérnyomásmérés (ami ,,kicsit" magas volt), hasnyomkodás, egyensúly vizsgálat, aztán jó alaposan meghallgatott fonendoszkóppal elöl-hátul.Itt már kezdtem ,,kész lenni", mert ram ez ahogy írtam ilyen hatással van. Végül felfektetett az ágyra, mondta melltartót vegyem le, csinál egy EKG-t. Hát, alapból nehezen viselem a vetkőzést, szegyenlős vagyok, bárbevallom izgatott is a helyzet. A java most jön: Be*rt a gép, és amíg babrált vele, kb fel óráig ott feküdtem egy szál ciciben, ő meg simán kedelyesen eldumálgatott velem nindenféléről. Ahogy kenegetett azzal a cuccal, nem zavartatva magát, én éreztem, hogy totál kezdek felizgulni. Aztan athívta az asszisztensnőt, hogy csináljon már valamit, mert csak nem jó a gép. Végül ketten matattak fölöttem, pakolgattak rám össze vissza az elektródákat, kenegettek jobbra balra, neha hozzá-hozzá érve a melleimhez. Hat, fel órányi pepecseles után, csak sikerült megcsinálni, és persze nekem meg jó szapora volt a szívverésem, amit meg is jegyeztek. Nem csoda. Kesz voltam. Ezután meg egyszer megmérte a vérnyomásom, most meg magasabb lett, és megjegyezte:,,latom, mostanra kellően felizgattam". Vicces akart lenni, és persze nem is úgy értette, de ha azt tudná, hogy betalált.:D Amúgy komolyra fordítva a szót nem talált komolyat, azon kìvül, hogy szapora a szívverésem, és kicsit magas volt a vérnyomásom, de azért kellmennem kardiológiára, és írt fel enyhe gyógyszert. Mindenesetre ha vissza kell járnom kontrollra, nem banom.:D
2020. jún. 17. 09:58
 13/16 anonim ***** válasza:
12-es: izgalmas lehetett, olvasni is izgalmas, lennék a házi kardiológusod!
2020. jún. 17. 12:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Nagyon az volt utolsó, de, mint mondtam szerepjátékban nem vagyok benne, rám a valódi orvosi vizsgálatok vannak ilyen hatással. Ráadásul ez most elég érdekesen is sült el, nem akarok itt fantáziálni, meg tuti, csak a véletlen műve, hogy így alakult, de olyan volt kicsit, mintha direkt ,,intézték volna így" egy kicsit, hogy így elhúzzák. :D
2020. jún. 17. 18:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem izgultam fel, mert nem egy olyan helyzet, de láttam már jóképű orvosokat/medikusokat :)
2020. jún. 17. 18:02
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
12-es, és 14-es vagyok, az még hozzátartozik, bár egy korábbi hozzászólásomban már említettem, hogy a dokim nőnemű, szóval biztos véletlenül alakult így, de azért furi volt, és izgis. :D
2020. jún. 18. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!