Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már olyan eset, hogy orvosnál, valamilyen vizsgálat közben (szívhallgatás, EKG, szív ultrahang például) felizgultál? Az orvos észrevette?
Teljesen ugyanez, kedves utolsó!:D
Az előtted szóló válaszoló vagyok ismét. Irtó cikinek érzem mikor érzem, hogy teljesen benedvesedem, mire hazaérek, a doki meg csak azt látja, hogy feszült vagyok, és, hogy a pulzusom az egekbe. Jó ebbe a feszültségbe is van nem is kis igazsag, mert ettől függetlenül baromi stresszes mindennapokat élek, és ugyanakkor mikor vizsgálnak a szexualis izgalom csak fokozza a hatast, mert van bennem egy drukk, egy ,,fehérköpeny szindróma" is ennek ellenére. Normális vernyomast pl kb. sosem mértek még nekem, magamnak viszont igen. De nem tehetek róla, mikor fonendoszkóppal hallgatnak, kb el tudnék menni... és ugyanígy, itthon meg a párom csak azt látja, hogy nagyon be vagyok indulva, szintén leteperem. :D Amúgy tud ő is a fetishemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!