Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már olyan eset, hogy orvosnál, valamilyen vizsgálat közben (szívhallgatás, EKG, szív ultrahang például) felizgultál? Az orvos észrevette?
Volt egyszer. Vesémet ultrahangozták és előtte ugye bekennek valami kenőccsel, és ezt egy fiatal, eléggé jól kinéző doktornő csinálta meg ami hát maradjunk annyiban, hogy hatással volt rám amit ő is észrevett. Vesekövem volt úgyhogy nem volt sok erőm megszólalni a fájdalomtól, csak annyit mondtam neki, hogy most csak ennyi bókra futja.
Bent tartottak ameddig ki nem pisiltem a köveket, és mikor mentem ki a kórházból akkor pont összefutottam vele a büfében, akkor már csak egy jót nevettünk rajta mindketten. (Sajnos volt párja mint az a büfében kiderült, úgyhogy nem volt teljes a happy end, de legalább sikerült annyit kihoznom a dologból, hogy ne legyen egyikünknek se kellemetlen)
Igen volt már. Egy jóképű középkorú doktorbácsi vizsgált meg. Kicsit benedvesedtem, de ugye ezt nem vette észre.
L
Az utolsó hozzászólóhoz csatlakozva:
Amióta csak eszemet tudom, felizgat minden, ami a szívvel kapcsolatos. Már kislányként benedvesedtem, ha a szívemet hallgatta az orvos, sokat szégyenkeztem emiatt önmagam előtt. A második házasságban élek, egyikben sem tudtam megélni igazából ezt a dolgot, de mostani egyébként nagyon jó házasság, így privát leveleket én sem kérek, köszönöm. Titokban tartok otthon egy fonendoszkópot, rendszeresen hallgatom vele a szívemet, szex közben sokat fantáziálok, s általában rászorítom a szívemre a kezemet, úgy élvezek el. Évente járok kontrollra a szívemmel szívbillentyűhiba miatt, a vizsgálatok után a férjem nem érti, mi van velem, otthon szinte leteperem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!