Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen az ha egy húszon éves lány az utóbbi két évben 8 pasival feküdt le?
Figyelt kérdés
2019. jún. 14. 15:23
1/12 anonim válasza:
Kicsi sok.
Nyilván, szereti élvezni az életet... vagy defektes.
De mi érdekel? Komoly kapcsolatra azért eléggé piros lámpa az a 8as :).
3/12 anonim válasza:
Kevés! Ha az a 8 pasi lehetett ilyen szerencsés, hogy könnyen megkapták, akkor miért nem 25 élvezhette ugyanazt.
28F
4/12 anonim válasza:
És akkor mi van???
Mért gáz???
Ha egy pasi szúr meg 8nőt az teljesen természetes mi????
5/12 anonim válasza:
2évbe 8 B+ évente 4 szerintem még kevés is
6/12 anonim válasza:
De melyik két évben? 20-21 évesen, vagy 28-29 évesen? Nem mindegy.
Ne állj meg, vállalj be engem is, leszek kilencedik.
28F
8/12 anonim válasza:
Olyan hogy nem róla tudniasenkinek.
10/12 anonim válasza:
Haat szerintem 8 egyáltalán nem para két év alatt. Nekem volt már olyan évem amikor több volt... 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!