Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek ebben a helyzetben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a helyzetben (BDSM)?

Figyelt kérdés

Egy online kapcsolatban vagyok egy férfival (tudom, hogy ez nem olyan, mint egy igazi kapcsolat, de ez most mindegy) kb 8 hónapja. Az az igzság, hogy még senki nem volt rám ilyen hatással, ezért kb. akármit eltűrök. Még korábban említette, hogy szereti, ha egy nő fizet neki mint egy k**va a stricinek, de azt mondta, hogy tőlem nem várja el amíg egyetemista vagyok. Persze ez elég átverés jellegűnek tűnt, de nem beszélt róla gyakran és nem is kért tőlem semmit.

Mostanában felvetettem, hogy találkozzunk (ő külföldi), amibe beleegyezett. De erre elkezdte mondani, hogy akkor fizessem ki a "tiszteletdíjat" is. Mondtam hogy nincs annyi pénzem, amennyit akar, viszont erre azt mondta, hogy akkor felelőtlen lenne, ha kiutaznék hozzá. Azt mondtam hogy nem bízok meg benne annyira és nem értem, hogy mi ennek az értelme, de azt mondta, hogy az alárendeltségem izgatja benne. Egész éjjel ébren voltam azért hogy megpróbáljak normális hangnemben beszélni vele, de nem akart kiengedni ebből a szerepből pedig látta, hogy próbálok nem sírni meg hogy az egész mennyire rosszul esik. De az a igazság, hogy engem az ilyen abúzus nagyon durván felizgat, és mivel ezt tudja csak azt mondta, hogy ne próbáljam letagadni, hogy élvezem, hogy ezt teszi velem. De szerintem ez nem kifogás, attól még, hogy szexuálisan izgat érzelmileg is megvisel.

Nem tudom valahogy elhinni, hogy valaki tényleg arra izgul ha egy nő fizet neki. Ha így lenne, akkor nem zavarna, de így nem értem. Ja és tudom, hogy a racionális válasz az, hogy meneküljek ebből de nem akarok, mert a normál kapcsolatok nem váltanak ki belőlem ilyen érzelmeket.

2019. jún. 12. 18:28
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Ebben a helyzetben igen. És racionálisan átlátom, hogy elég retardált dolgokat csinálok, és azt is tudom, hogy miért, de mindegy.
2019. jún. 12. 19:11
 12/21 anonim ***** válasza:
70%
Brühühü, mélyen sajnállak, hogy nem tudod betörni a dom-ot. Nálam épp ki kéne pucolni a budit, ha gondolod nekiugorhatsz, pénzt sem kérek érte!
2019. jún. 12. 19:12
 13/21 A kérdező kommentje:
attól még, hogy valakinek alárendeltem magam nem jelenti azt, hogy mindenkit imádok, aki lekezelő hangnemben próbál beszélni velem.
2019. jún. 12. 19:16
 14/21 anonim ***** válasza:
92%

Szia

Megértelek, én is voltam alárendelt szerepben, és nagyon izgat, tudom mit érzel. Ez tényleg függőséget okoz, vágysz rá, hogy megalázzon, használjon, utasítson. Ha élvezed, és jól érzed magad benne, csináld, ne hagyd, hogy bárki beleszóljon, a te életed, te érzéseid! Hajrá kislány!

DE!

NE adj neki pénzt!! Egy igazi dom nem kér pénzt! Ez kamu! Ha fizetni kell neki, azt lehet jelképesen, bűntetésekkel, feladatokkal. Ha el akarja venni a pénzed, az lehúzás, jó esetben. Rossz esetben, tényleg valami perverz bűnöző. Majd ha együtt éltek, és ő tart el, akkor belefér az, hogy elveszi a pénzed, és csak ő ad neked enni, ruhát vesz, stb. De ez így NEM!

Jó dolog az alávetett szerep, de legyen ott a fejedben a vészcsengő, ami erre hangosan rikítva kéne, hogy jelezzen!

2019. jún. 12. 19:27
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
... és persze jelez is, hiszen írtál, neked is gyanús. hallgass a megérzésedre.
2019. jún. 12. 19:30
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
a csávó egy hivatásos hímringyó :D az olyan ostoba libákat mint te húzza le pénzzel. szerinted rajtad kívül még hány nőt húz le ugyanígy? persze arra izgul ha fizetnek neki.. gondolom egyből feláll a dákója ahogy megérkezik az utalás :D ennyire nem lehetsz buta.
2019. jún. 12. 19:34
 17/21 A kérdező kommentje:
#14 Köszönöm a választ, örülök, hogy megérted. Az a baj, hogy ha a 'függőség' kialakult, akkor nagyon nehéz kilépni annak ellenére, hogy látom azokat a dolgokat, amik nagyon nincsenek rendben.
2019. jún. 12. 19:38
 18/21 anonim ***** válasza:
22%
És webcamon, meg képeken mit szoktál csinálni?
2019. jún. 12. 20:04
 19/21 anonim ***** válasza:
Te most tényleg ennyire hülye vagy? Hogy lehet valakit ilyen szinten palira venni? Az sem biztos, hogy az, akinek kiadja magát.
2019. jún. 13. 20:13
 20/21 anonim ***** válasza:
Más a dominancia, és más a kihasználás, hülyére vétel. Ez a pasi ugyanezt csinálja még egy tucat hasonló balekkal, mert elhiszik, hogy amit mond az igaz. Légy egy picit reális és gondolkodj el a dolgon. A pasi egy bűnöző. Ezer másikat találhatnál nőként, akitől megkapod ugyanezt, csak éppen nem belőled akar megélni.
2019. jún. 13. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!