Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ebbe a helyzetben? (Többi lent. )
Lány vagyok. Van egy párom 2 éve. Én imádom a BDSM-et, de őt taszítja. Sokszor már beleőrülök, hogy nem kapom meg amit akarok. Nekem lételemem a BDSM, nagyon stresszes vagyok és szorongok ha nem kapom meg. A páromat elhagyni nem szeretném emiatt, mert nagyon szeretem. Van esetleg valami megoldás erre, hogy én is jól járjak meg ő is? Vagy csak az az egyetlen megoldás ha elfojtom magamban a vágyaimat?
(Nem BDSM partnert keresek itt, megoldást szeretnék találni a problémámra, úgyhogy ajánlásokat nem kérek, köszönöm!)
mutasd meg neki, hogy milyen jó
találj egy bdsm partnert magadnak
Finoman vezesd rá, hogy legyen kicsit "szenvedélyesebb", kérd, hogy húzza a hajad, paskolja a feneked, harapjon meg, stb. Aztán ha látja, hogy ezt mennyire élvezed, lehet, hogy lesz kedve vadabb dolgokhoz is.
De ha alapvetően nem ilyen a beállítottsága, akkor a sub-dom játékok nem fogják soha felizgatni.
Sajnos ez nem olyan, amin lehet változtatni. Ha már most ennyire szenvedsz, később csak rosszabb lesz.
Nagyon nehéz!! Az erőszakos viselkedésformák tilalma annyira korai gyermekkor óta belénk van nevelve, hogy majdnem lehetetlen megszabadulni tőlük. Majdnem, de talán nem teljesen.
A BDSM-nek vannak fokozatai, kezdve a szidalmazástól a pálcával való hurkásra verésig. (Egy szexuálpszichológus írta, példaként a megvalósult BDSM kapcsolatra, hogy egy nő páciense arra panaszkodott, hogy a partnere zsilettpengével akarja vagdosni. A pszichológus kérdezett valamit, mire a nő szétgombolta az ingét, és megmutatta a melle között a hegeket és a még be nem gyógyult sebeket, és azt mondta: Ez így megy évek óta!) :) Nem várhatod el a legdurvább fokozatot attól, aki finoman, érzékien szeretne veled lenni. A megkötözésre viszont szerintem bárkit rá lehet beszélni, több-kevesebb türelemmel. Talán ha mindketten alkalmazkodtok valamelyest, megtaláljátok a középutat.
Gondolom szub vagy... tényleg a legjobb dolog ha keresel magadnak egy domot. De ne hidd h ezt túl sok párkapcsolat túléli..
Nem lehetne megtudni, hogy őt miért taszítja a BDSM? Mármint az egy dolog h valakit hidegen hagy, de azért ha nem is lesz valakiből ízig vérig dom egycsapásra, sztem "szerepet" bárki tud játszani, a párja kedvéért. És sokszor az elég a bdsm-hez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!