Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet tenni ebbe a helyzet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ebbe a helyzetben? (Többi lent. )

Figyelt kérdés

Lány vagyok. Van egy párom 2 éve. Én imádom a BDSM-et, de őt taszítja. Sokszor már beleőrülök, hogy nem kapom meg amit akarok. Nekem lételemem a BDSM, nagyon stresszes vagyok és szorongok ha nem kapom meg. A páromat elhagyni nem szeretném emiatt, mert nagyon szeretem. Van esetleg valami megoldás erre, hogy én is jól járjak meg ő is? Vagy csak az az egyetlen megoldás ha elfojtom magamban a vágyaimat?

(Nem BDSM partnert keresek itt, megoldást szeretnék találni a problémámra, úgyhogy ajánlásokat nem kérek, köszönöm!)

2017. máj. 23. 09:17
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hát igazából nekem elég extrém vágyaim vannak BDSM-en belül is. Vagyis nem extrém, (vagyis kinek mi) csak olyan, amit nem sok ember csinálna meg. És ez páromnak taszító, azt mondta ő nem lenne képes velem így bánni és ilyet tenni. :/
2017. máj. 23. 22:19
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Bár nem nagyon különböző vélemény lesz, mint a többi, de én azt csináltam amikor ilyen helyzetben voltam (csak szerintem én a másik, dom oldalról), hogy szexmentesen kiéltem a vágyaim, (vagy épp max orál volt) az akkori párom beleegyezésével, így mindenki boldog volt. Ő sem lett megcsalva (szerinte sem!!) és az én lelki kielégülésem is megtörtént.

30F Dom

2017. máj. 25. 06:24
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Én is úgy látom, hogy ez a legreálisabb útja ennek. Én eleve szexmentesen szeretem űzni a BDSM-et. Csak nem tudom párom belemenne-e. Elég féltékeny sajnos, még úgyis, hogy nem feküdnék le mással. De mindegy is, ez már nem a ti gondotok, hanem az enyém. Köszönöm mégegyszer! :)
2017. máj. 28. 11:12
 14/14 anonim ***** válasza:

Én is hasonló helyzetben vagyok. Nekem borzasztóan hiányzik a bdsm, de a barátom nem szeretné belevinni a szexbe, csak nagyon minimálisan.

Persze a semminél több ez is, de ahhoz, hogy igazán izgalomba jöjjek, kevés. Sajnos nem érem be egy selyemkendővel, nekem kötelekre, szájpecekre és hasonló eszközökre van szükségem ahhoz, hogy tényleg élvezzem.

Alternatívaként talán megpróbálhatnál keresni egy domináns lányt, hátha akkor a barátod kevésbé lesz féltékeny.

2017. máj. 30. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!