Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben (BDSM)?
Egy online kapcsolatban vagyok egy férfival (tudom, hogy ez nem olyan, mint egy igazi kapcsolat, de ez most mindegy) kb 8 hónapja. Az az igzság, hogy még senki nem volt rám ilyen hatással, ezért kb. akármit eltűrök. Még korábban említette, hogy szereti, ha egy nő fizet neki mint egy k**va a stricinek, de azt mondta, hogy tőlem nem várja el amíg egyetemista vagyok. Persze ez elég átverés jellegűnek tűnt, de nem beszélt róla gyakran és nem is kért tőlem semmit.
Mostanában felvetettem, hogy találkozzunk (ő külföldi), amibe beleegyezett. De erre elkezdte mondani, hogy akkor fizessem ki a "tiszteletdíjat" is. Mondtam hogy nincs annyi pénzem, amennyit akar, viszont erre azt mondta, hogy akkor felelőtlen lenne, ha kiutaznék hozzá. Azt mondtam hogy nem bízok meg benne annyira és nem értem, hogy mi ennek az értelme, de azt mondta, hogy az alárendeltségem izgatja benne. Egész éjjel ébren voltam azért hogy megpróbáljak normális hangnemben beszélni vele, de nem akart kiengedni ebből a szerepből pedig látta, hogy próbálok nem sírni meg hogy az egész mennyire rosszul esik. De az a igazság, hogy engem az ilyen abúzus nagyon durván felizgat, és mivel ezt tudja csak azt mondta, hogy ne próbáljam letagadni, hogy élvezem, hogy ezt teszi velem. De szerintem ez nem kifogás, attól még, hogy szexuálisan izgat érzelmileg is megvisel.
Nem tudom valahogy elhinni, hogy valaki tényleg arra izgul ha egy nő fizet neki. Ha így lenne, akkor nem zavarna, de így nem értem. Ja és tudom, hogy a racionális válasz az, hogy meneküljek ebből de nem akarok, mert a normál kapcsolatok nem váltanak ki belőlem ilyen érzelmeket.
Ne már :D
- ő aláz téged
- te kimennél hozzá külföldre
- és még fizetnél is érte...
Ne vedd már ennyire palira magad, drágám XD
De tényleg, online hogy tud téged alázni??
Az hogy jó szolga vagy, az ok.
De azért balek ne legyél már, kislány!😆
Egyébként a faszi nyilvánvalóan berezelt, azért nem enged az összegből mert valójában nem akarja hogy kimenj hozza (valószínűleg fél hogy lebukik)
És mikor tisztessegesen bánsz férfiként a nőkkel, akkor semmibe vesznek.
Bezzeg így! Aztan ha így bánsz, akkor tr vagy a patkány, mert a nőkkel széprn kell bánni.
Na elmentek ti a...
Mondtam, hogy nem kérek az online jellegre kommenteket. Azért online, mert élőben nem találok olyan embereket, akik hajlandóak így bánni velem, a korábbi kapcsolataimban ha kértem valamit mindig az lett a vége, hogy túl durvának tartották és nem lett belőle semmi.
Miután elmagyaráztam neki, hogy mi a bajom lejjebb vitte annyira, amennyit ki tudok fizetni, de még ezek után is fszságnak tartom.
Még nem találkoztam vele, de nem akarom, hogy ő jöjjön.
Webcam, képek, stb. Ha valaki jól csinálja nagyon intezív tud lenni.
Egyébként azért nem vagyok teljesen biztos abban, hogy átvág, mert van egy oldal ahol néha eladok online szolgáltatásokat, és azt mondtam, hogy ha akarja akkor mindent amit ott keresek azt odaadom neki, de ezt nem akarta.
De teljesen kiakasztott az egész, úgyhogy azt is mondtam, hogy akkor inkább vegye el az egészet amit az utazásra szántam ha csak ez érdekli, mert ha nem engedi, hogy menjek akkor az egész értéktelen a számomra de ezt sem akarta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!