Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tetszene, ha a 30 év feletti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszene, ha a 30 év feletti barátnődnek te lennél az első csók és szex terén is?

Figyelt kérdés

Másik kérdés:

hogy reagálnál, ha őszintén elmondaná, hogy miért alakultak így a dolgok, majd hozzátenné, hogy az utóbbi pár hónapban - amíg ismerkedtetek- pedig miattad maradt szűz, mert érezte, hogy veled mindent szeretne.

2019. jún. 12. 09:28
1 2 3
 21/22 Apivorous ***** válasza:
100%

Nyugodtan le lehet pontozni az előző válaszom, de ebből a két megnyivánulásodból látszik, hogy teljesen igazam volt 😅

Lehetsz te bármilyen észlény, nézhetsz ki szuperül, meg persze legyél nagyra is magaddal ha ilyen életképtelen vagy, hogy ennyi idősen egy normális, egészséges felnőtthez illő kapcsolatot se tudtál kialakítani...

Én is diplomás vagyok, jól fizető állással, saját vállalkozással mellette és arra se verem, hogy Mensa-tag vagyok, mert teljesen mindegy..nem leszek emiatt semmivel se több. Nem tetszik ez a fölényeskedő, undorító hangnemed.

Szerencsédre van itt sok nethuszár, aki megmondja, hogy semmi gond ezzel, hátha megnyugszik ettől a lelked..sokra nem mész vele.

Akinek bármi élettapasztalata, rálátása van az belátja, hogy valami nagy gáz lehet veled.

De persze ne legyen igazam, találd meg a párodat aki a nagy intellektueljével labdába rúghat nálad és el tud viselni hosszú távon... vagy maradnak a macskák 🤷‍♂️

2019. jún. 13. 04:36
 22/22 anonim ***** válasza:
Szinte éreztem, hogy nem kell magyarázkodni, csak leírni, hogy NEM!
2019. jún. 14. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!