Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek az első szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az első szex alkalomra ez mennyire lenne romantikus?

Figyelt kérdés

Tudom ez ugy is spontán lesz de szeretném hogy emlékezetes lenne mindketten szűzek vagyunk én 19f ő 20n

Szoval azért már nem vagyunk tinik de azért nem is azok a full felnőttek

Fél éve járunk és most jutottunk el arra a pontra hogy csinálni akarjunk!

arra gondoltam hogy a hálószobát ki dekoralom meg gyűjtők illatos gyertyákat meg rozsa szirmokat hintek szét és egy finom üveg pezsgővel várom vagy egy édes tokaji aszuval meg közbe be rakok egy romantikus jazz zenét amig az italt iszunk hogy kicsit oldodjunk fel mert mint ketten rá tudunk parazni egy kicsit :D

2019. ápr. 27. 10:11
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem aranyos

De ne izguljátok túl

Kommunikáljatok.

Védekeztetek

Hajrá

Én drukkolok

25N

2019. ápr. 27. 10:14
 2/9 A kérdező kommentje:
Persze az a legfontosabb a védekezés :D szerencsére mindketten tudjunk hogy mennyire fontos mivel nem akarunk még gyereket kockáztatni sem akarunk!
2019. ápr. 27. 10:16
 3/9 anonim ***** válasza:

Emlékezetes lesz, hidd el, én is csináltam ilyet. :)

Csak ügyesen, és beszélgessetek sokat. Nagyon fontos.

25f

2019. ápr. 27. 10:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez max akkor, ha elõre meg van beszélve. Én kiakadnék ha nem tudnék róla, hogy akkor most tutira lefekszünk, és ez fogadna. Elvárás lenne. De ez már rég rossz. Nem kellenek szirmok, csak útban vannak. A pezsgõ nem rossz, de az mindig jó lehet. Illetve a gyertyák is ilyenek, ha szokott a szobádban lenni, nem para, de ha nem, akkor az is túlzás.
2019. ápr. 27. 10:47
 5/9 Yskirde ***** válasza:
Ez így teljesen jó, de beszéljétek meg előtte, hidd el úgy tökéletes. Másik, hogy terítsetek mindenképpen(!!) magatok alà rossz törülközőt, és vegyetek sok sikosítot is
2019. ápr. 27. 10:59
 6/9 anonim ***** válasza:

Te ismered a barátnődet.

Ez nekem túl nyálas lenne.

2019. ápr. 27. 11:02
 7/9 anonim ***** válasza:

Férfi vagyok, és azt tanácsolom, hogy beszéljetek róla, hogy a barátnőd szeretné e ezt.

Egyrészt szerintem is túl hollywoodi, másrészt első alkalommal van, hogy semmi nem történik, rákészültük, aztán be se tudod rakni, mert ráfeszül.

Ilyen helyzetben az millió rózsás, jazz zenés, gyertyafényes szoba nem jó emlék lesz.

2019. ápr. 27. 12:01
 8/9 A kérdező kommentje:
Meg beszéltünk, és egyrészt szereti nagyon az illatos gyertyákat és a virágokat is
2019. ápr. 27. 12:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem az elsőnek kell emlékezetesnek lenni, hanem annak a fejlődésnek, amin együtt keresztülmentek.
2019. ápr. 28. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!