Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az első szex alkalomra ez mennyire lenne romantikus?
Tudom ez ugy is spontán lesz de szeretném hogy emlékezetes lenne mindketten szűzek vagyunk én 19f ő 20n
Szoval azért már nem vagyunk tinik de azért nem is azok a full felnőttek
Fél éve járunk és most jutottunk el arra a pontra hogy csinálni akarjunk!
arra gondoltam hogy a hálószobát ki dekoralom meg gyűjtők illatos gyertyákat meg rozsa szirmokat hintek szét és egy finom üveg pezsgővel várom vagy egy édes tokaji aszuval meg közbe be rakok egy romantikus jazz zenét amig az italt iszunk hogy kicsit oldodjunk fel mert mint ketten rá tudunk parazni egy kicsit :D
Szerintem aranyos
De ne izguljátok túl
Kommunikáljatok.
Védekeztetek
Hajrá
Én drukkolok
25N
Emlékezetes lesz, hidd el, én is csináltam ilyet. :)
Csak ügyesen, és beszélgessetek sokat. Nagyon fontos.
25f
Te ismered a barátnődet.
Ez nekem túl nyálas lenne.
Férfi vagyok, és azt tanácsolom, hogy beszéljetek róla, hogy a barátnőd szeretné e ezt.
Egyrészt szerintem is túl hollywoodi, másrészt első alkalommal van, hogy semmi nem történik, rákészültük, aztán be se tudod rakni, mert ráfeszül.
Ilyen helyzetben az millió rózsás, jazz zenés, gyertyafényes szoba nem jó emlék lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!