Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tetszene, ha a 30 év feletti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszene, ha a 30 év feletti barátnődnek te lennél az első csók és szex terén is?

Figyelt kérdés

Másik kérdés:

hogy reagálnál, ha őszintén elmondaná, hogy miért alakultak így a dolgok, majd hozzátenné, hogy az utóbbi pár hónapban - amíg ismerkedtetek- pedig miattad maradt szűz, mert érezte, hogy veled mindent szeretne.

2019. jún. 12. 09:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Azért mert azt sem tudod még öszeilletek-e, tudtok-e együtt élni, de te már az első szexnél gyereket akarsz neki csinálni.
2019. jún. 12. 10:42
 12/22 Apivorous ***** válasza:
0%

Ott valami nincs rendben a nővel.. futnék ahogy tudnék.

2 olyan lánnyal is voltam akik 22+ évesek voltak, úgy hogy én voltam az első. Mind a kettőről kiderült, hogy pszichésen nagyon gázok. Ő pedig 30+ éves..

2019. jún. 12. 12:30
 13/22 anonim ***** válasza:
40%

Semmiféleképpen se mondd el neki az igazat.. Szépíts. Inkább mondd neki azt, hogy már volt barátod, csókolóztál, petting is volt, csak a szex valahogy idáig elmaradt..

Mert én futnék, ha megtudnám, hogy egy 30+-os nő még csak nem is csókolózott élete során. A szüzesség még valahogy elfogadható kategória, bár annak se örülnék, ha egy 30-as nőt nekem kéne tanítgatnom, mert nem tud rendesen szopni és ügyetlen az ágyban. Avagy ilyenkor gyakori az is, hogy valaki átesik a ló túlsó felére, miután felszabadul benne az elfojtott szexualitás és fűvel fával megcsalja a párját. Lásd 16 éves ribik, nem hiába kell kamasz korban elveszíteni a szűzességet.

Az, hogy miattam maradt szűz az utóbbi pár hónapban pedig szánalmas, átlátszó kamu szöveg.

2019. jún. 12. 12:39
 14/22 A kérdező kommentje:

nekem egyrészt már volt 3 barátom.

Ők tiszteletben tartották, hogy nekem a csók legalább olyan intim, mint a szex. Arról pedig nem tehetek, hogy végül nem jutottak el se a puncimig, se a számig. Nem passzoltak az igényeink, vannak dolgok,amiket nem tolerál az ember. Például megbízhatatlanság, kontrollmánia, stb.

Én pedig nem vagyok áldozat típus, aki nem tud nemet mondani.

Lépni kell tovább.

A vallásosság meg... vicces volt az egyik kommentelő, tipikus sztereotíp beidegződéssel. A vallás tőlem olyan távol áll, mint Descartes a tűsarkúimtól :-D Erre nem is reagálok hosszabban.

Az is tipikus, mikor valaki összefut két huszonéves tejbetök, problémás szűzzel és feltételezi, hogy az összes többi “ idősebb” szűz is ilyen tejbetök. Eszébe nem jut, hogy esetleg nem mindenkinek van gusztusa a férfiak 80 százalékához ( sok a béna pasi) és így aztán baromi könnyű szűznek maradni. Nincs semmi kísértés, hiszen agyilag megeszed reggelire a férfiak többségét, annyira gyenge szellemi stimulációk.

Ha több lenne a jó pasi, aki érdekes, penge az agya, megmozgatja a nőt, akkor én már rég “kur@a “ lennék.

Bár ezek nem tartoznak a kérdésemhez, ugyanis, ha azt is kiîrtam volna, hogy még jól is nézek ki, akkor ez már feldolgozhatatlan információ lett volna.

Kösz a válaszokat.

2019. jún. 12. 14:54
 15/22 anonim ***** válasza:
95%

14:

12+ év alatt nem találkoztál olyan pasival, aki megfelelt volt az igényeidnek???

Hát, akkor vagy azok az igények erősen irreálisak, vagy pedig egy barlangban éltél idáig.

2019. jún. 12. 15:03
 16/22 A kérdező kommentje:

15:

volt 3 barátom, mint írtam, tehát voltak közös hullámhosszok, de idővel kiderült, hogy nem jó együtt. Olvassál már, vazzeg, vagy repül a rizitto a bambusznád fejedbe :-)

Te például, ha férfi lennél, már most kiestél volna az együgyű logikád végett. A kanalat azért remélem a szádhoz tudod emelni ilyen agyi berendezéssel. Ez munkaképtelen státusz.

A kérdésem tárgytalan, nincs meg hozzá az egyenértékű szellemi partner.

hello

2019. jún. 12. 15:43
 17/22 anonim ***** válasza:
Én értek már mindent😁😁😁
2019. jún. 12. 15:50
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Már nem is olyan érthetetlen számomra, hogy miért vagy még mindig szűz.. :D
2019. jún. 12. 16:33
 19/22 anonim ***** válasza:

Ha magas is az intelligenciad, az valószínű, hogy nem gazdálkodsz jól vele. Javaslom fejleszd az érzelmi intelligenciadat, manipulációs kepessegeidet is. A nők nagy része inkább annak segítségével köti magához a kiszemelt férfiakat, nem az intellektuális versengéssel.

Egy idő után fárasztó tud lenni egy műveltségi vetélkedőnek is beillő randi. És nem feltétlen azért mert nincs meg hozza a képesség a férfinál (bár sok a tuskó, megertelek) hanem mert a férfi egészségesen lusta, és mérlegeli hogy mi mit ér meg neki.

2019. jún. 12. 17:11
 20/22 LazyJones ***** válasza:
Nem zavarna, de plusz potot se érne a szűzesség. Szűz nő is lehet vonzó és szenvedélyes, és tapasztaltabb nő is lehet egy érzéketlen fap.na. A mondat második fele mondjuk fura lenne, és nehezen hinném el, hogy igaz lenne, de ez sokban függ attól, hogy milyen módon telt el az a pár hét/hónap. Ha csak ismerkedés, és mégis izzik a levegő, úgy talán, bár amúgy sem hiszem azt, hogy az ismerkedős/randizós időszakban nagyon jó, vagy korrekt lenne bárkinek valaki mással szexelnie. 37F
2019. jún. 12. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!