Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor maszturbálni kezdtetek tinikorban. Nem volt utána szégyenérzet? 39/N
Lányok is fiuk is írjatok.
Nekem volt.
Nem volt. Mint ahogy pisilés vagy evés után sincs.
F
Nekem sem volt, amennyire emlékszem, igazából akkor még nem is tudtam, hogy amit csinálok, annak maszturbáció a neve.
Viszont bennem most felnőttkorra alakult ki szégyenérzet, bármennyire is furcsán hangzik.
Tudom, nem kellene, hogy így érezzek, mert szinte mindenki csinálja, ha nem is beszélünk róla és természetes dolognak kellene vennem.
De én szégyellem magam amiatt, hogy ennyi idősen nem valaki másnak okozok örömet és még itt tartok, szóval, hogy magamnak csinálom..
Egy ideje emiatt le is álltam róla, főleg, mióta olvastam itt, a gyakorin, hogy valaki 5 hónapot kibírt már nélküle.
Olvastam, csak az elején nehéz, utána könnyebb, de ezt én nem tudom alátámasztani.Inkább nehezebb.
Egyedül annyival lesz -lelkileg- könnyebb, hogy nincs kielégülés utáni üresség-és szégyenérzet, frusztráció.
Azt tudom, hogy nagy hülyeség, amit most csinálok.
41/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!