Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mikor maszturbálni kezdtetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor maszturbálni kezdtetek tinikorban. Nem volt utána szégyenérzet? 39/N

Figyelt kérdés

Lányok is fiuk is írjatok.

Nekem volt.

2019. jún. 9. 22:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én se tudtam mit csinálok de egy percig nem volt szégyenérzetem. Meg is lepődtem amikor megtudtam, hogy elő szokott ez fordulni, meg hogy valaki gusztustalannak is érezte saját magát.
2019. jún. 9. 22:42
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem. Abban az időben ráadásul Pozsonyban laktunk, és emlékszem, hogy kaptunk is az iskolában ilyen kis vallásos könyvecskét, hogy az onánia milyen káros, és hogy ne csináljuk, meg hogy csináljunk mást. Már akkor is röhögtem rajta, annyira szánalmas volt. 40/F
2019. jún. 9. 22:53
 13/20 A kérdező kommentje:
13 😄
2019. jún. 9. 22:54
 14/20 anonim ***** válasza:

Dee nagyon is volt.

L

2019. jún. 9. 23:08
 15/20 anonim ***** válasza:

Nem volt. Mint ahogy pisilés vagy evés után sincs.

F

2019. jún. 9. 23:12
 16/20 A kérdező kommentje:
Szerintem a nőkre jobban jellemző ez..
2019. jún. 9. 23:12
 17/20 anonim ***** válasza:
elfogadni magammal szemben h mi esik jol nehezebb volt
2019. jún. 10. 00:26
 18/20 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt.

18L

2019. jún. 10. 00:45
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem volt.N
2019. jún. 10. 09:42
 20/20 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt, amennyire emlékszem, igazából akkor még nem is tudtam, hogy amit csinálok, annak maszturbáció a neve.

Viszont bennem most felnőttkorra alakult ki szégyenérzet, bármennyire is furcsán hangzik.

Tudom, nem kellene, hogy így érezzek, mert szinte mindenki csinálja, ha nem is beszélünk róla és természetes dolognak kellene vennem.

De én szégyellem magam amiatt, hogy ennyi idősen nem valaki másnak okozok örömet és még itt tartok, szóval, hogy magamnak csinálom..

Egy ideje emiatt le is álltam róla, főleg, mióta olvastam itt, a gyakorin, hogy valaki 5 hónapot kibírt már nélküle.

Olvastam, csak az elején nehéz, utána könnyebb, de ezt én nem tudom alátámasztani.Inkább nehezebb.

Egyedül annyival lesz -lelkileg- könnyebb, hogy nincs kielégülés utáni üresség-és szégyenérzet, frusztráció.

Azt tudom, hogy nagy hülyeség, amit most csinálok.

41/F

2019. jún. 10. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!