Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor maszturbálni kezdtetek tinikorban. Nem volt utána szégyenérzet? 39/N
Figyelt kérdés
Lányok is fiuk is írjatok.
Nekem volt.
2019. jún. 9. 22:07
2/20 A kérdező kommentje:
Nekem mar elmult :D
2019. jún. 9. 22:09
3/20 anonim válasza:
Nem volt, csak elsőre nem tudtam, hogy meddig kell csinálni.
4/20 anonim válasza:
Nem, inkább volt kegyetlenül jó. Szégyen? Nem, max ha valaki a téma környékére evezett, mert nem akartam, hogy tudjon erről bárki is.
5/20 anonim válasza:
Nem volt, mivel az én titkom volt, magam előtt meg nem szégyelltem magam :)
6/20 anonim válasza:
Nem volt.
Azt sem tudtam mit teszek. Azt tudtam csak, hogy jó erzés, meg, hogy tiltott.
Na és pont ettől lett még izgalmasabb. Kereszteny csalad ! Ott kezdődött , hogy ki akarok lógni a sorból, lázadás , igaz csak titkos lazadás ;)
Nő.
7/20 A kérdező kommentje:
Egy kérdést raktam fel. Nem lehet? Más meg mást ír ki..durvabbakat.
2019. jún. 9. 22:21
8/20 anonim válasza:
Igen, eleinte szégyenltem magam a masztizás miatt, illetve le akartam szokni róla. De túl jó volt ahhoz, hogy ez ténylegesen meg is történjen :) Aztán idővel a rossz érzések is elmúltak.
9/20 anonim válasza:
Volt pedig azt se tudtam mit csinálok :D mondjuk még nem léptem a tini korba mikor elkezdtem... :)
27F
10/20 anonim válasza:
Nem emlékszem, gondolom ha annyira szégyelltem volna akkor az csak megmarad. Azokból az időkből csak annyi maradt meg, hogy mindig arra masztiztam, hogy elképzeltem, hogy Szandival meg a húgával vagyok együtt az ágyban és ők simogatnak.
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!