Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori hogy egy nagyjából csinos lány 18 vagy az felett még szűz?
Ritka. A mai lányok már 16 évesen eléggé nőiesek. Sokan 170 cm felett vannak, kifejlett melleik stb. vannak. Értelemszerűen ezek érettebb pasikkal jönnek össze, akiknek igényük a szex, a szerelmes tinilány meg teljesíti a kérését.
Szóval 18 év felett nagyon ritka az olyan csinos lány aki szűz lenne. Ha az, akkor ott neveltetés van a háttérben.
Valóban ritka, de én pont kettőt is ismerhetek. A suliban egy barátnőm (18 évesek vagyunk, most érettségizünk) még szűz. Ő gyönyörű lány, vékony és csinosan öltözködik. Hosszú szőke haja van. Szinte minden fiú csorgatja rá a nyálát. A barátnőm komoly kapcsolatot keres, nem megy el akárkivel. Ez az indok rá, hogy még szűz. Egy értelmes fiút szeretne, akiben megbízhat.
A másik lány már 20 éves. Ő intelligencia alapján választott párt, és ez csak 19 évesen történt meg nála.
Érdekes, de vannak még ilyen lányok.
18/L (leszbikus vagyok, nem kérek privátot)
"A barátnőm komoly kapcsolatot keres, nem megy el akárkivel."
És nem talál senkit de tényleg senkit akivel kapcsolata lehetne? Na ne röhögtess már! Te beteg állat...
"A barátnőm komoly kapcsolatot keres, nem megy el akárkivel."
Ez nagyon szépen hangzik, de felteszem a kérdést, mi történik akkor, ha hosszú időn belül nem talál komoly kapcsolatot, mert olyan alakokkal hozza össze a sors, akik csak meg akarják dugni? Komolyan vehető-e, hogy évekig cölibátusban lesz, tudván, hogy van lehetősége szexelni? Nehezen hihető. Ilyenkor szoktak bejönni a képbe a "barátság extrákkal" kapcsolatok, amikor kielégítteti a szexuális vágyait egy bizalmas haverjával, amíg nincs komoly kapcsolatban.
Szóval, még ha nem is megy el akárkivel, nem biztos, hogy megvárja majd azt a bizonyos komoly kapcsolatot (egyébként is marhaság, a fiatal fiúk dugni akarnak, nem lekötni magukat).
Én is cölibátusban vagyok és igyekszem hozzám hasonló lányt találni, akinek a neveltetése olyan mint az enyém.
Nem érdekelnek az alkalmi kapcsolatok, magamat sem használom el másra és többre tartom magam annál, hogy bárki megkapjon.
F 20+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!