Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátommal nagyon nem jó a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal nagyon nem jó a szexuális életünk. Nem élvezem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok barátom 21.. nagyon nem tudja használni amije van.. ezt elegge sajnalom mert nagyon szeretem. Abbol all az egész hogy kb 1-2 percig nyal, és leszopom, aztán berakja, akkor is csomoszor lelankad neki, pedig màr beszeltunk errol es sehogyse jo.. aztan par percig berakja ugye es szexelunk de csak kutyapozba megy be.. elég kicsi a pénisze, es mas pozba be se megy mert rogton kicsuszik.. nem bir elmenni gumiba? Szoval utána meg le kell szopnom hogy elmenjen,aztan en meg le vagyok sz**rva.. nem tudom mar mit csinaljak vagy hogy legyen jó.. az egesz kb 10 percet vesz igenybe előjátékkal együtt.. az ujjazást is hiányolom meg a csiklom izgatását.. ugy erzem az a fontos neki hogy csak neki legyen jo.. nem tudom meddig fogunk igy egyutt lenni, pedig nagyon szeretem..
2019. jún. 8. 16:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Itt egy újabb példa arra, hogy kisfarokkal nem lehet egy nőt sem kielégíteni. Sorra generálja testi és lelki problémákat ezt valszeg a pasija is tudja. Ront a helyzeten a srác önzősége is, de nem az a valódi probléma, hanem kis méret.
2019. jún. 8. 22:21
 12/15 anonim ***** válasza:

Persze hogy a kis méret a baj! Ez a valóság!

A gyakoris muffok szerint ami jó, az kiderül hogy mégsem:)

2019. jún. 8. 22:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Szakítás...
2019. jún. 9. 13:01
 14/15 anonim ***** válasza:

Szegény lány...

Gondolom nem mennél bele hogy megmutatom én hogy csinálom. De a viccet félretéve nagyon izgat a gondolat hogy más lányoknak mi a véleménye arról amit csinálok.

Egy biztos: A gumi sok férfit lelohaszt. Akár szükséges akár nem, sajna ez tény.

A barátodnak mostanra a szex komoly stressz is lehet mert már kényszert is érez és félelmet. Ez pedig csak ront a helyzeten.

Előjátéknak: csókolózás majd csókok a nyakra, fülcimpa birizgálás nyelvvel, hideg-meleg játék szájjal, közben mell masszírozás.

Majd mell izgatás nyelvvel a bimbó körül majd megszopkodjuk a bimbókat.

Csókokkal le a testen úgy hogy a bugyi még a csajon van. Csókok a vénuszdombra bugyin keresztül, majd a bugyi két oldalán a combtő bőrére is. Orral, nyelvvel végig lehet tolni a bugyit a punci fölött.

Csókok a comb belső felére majd nyelv heggyel 8-asokat rajzolgatva rá. Aztán lehet lehúzni a bugyit.

Puszi a puncira és a környékére. Majd ezután lehet nyelvvel finoman bele-bele nyalogatni.

Ekkor szokta a csaj belenyomni a fejemet mert már fel van húzva.

Nalásnál a csikló és a hüvely illetve az U pont között kell váltogatni reakció függvényében. Amikor a csaj elmenne váltani kell így a végeredmény sokkal nagyobb lesz. Körkörösen is lehet nyalni majd a csiklónál váltogatni a nyelvel való nyomást és a gyors csapkodást.

Amikor a csaj elmegy akkor a csiklót ajakkal meg kell szívni. Alatta ki lehet dugni a nyelvet és azzal izgatni. Az ujjazás is mehet közben de a G-foltot jó helyen kell keresni.

Szex közben más pózokhoz más stimuláció tartozik. A csajoknak bejön az is amikor misszionáriusban nem egyenesen tolják be nekik hanem oldalra kihelyezkedve.

Azt is szeretik amikor a csak az oldalán van az alsó lába nyújtva, a felső felhúzva és a pasi úgy térdelve dugja. Ilyenkor a csaj felső combjába lehet kapaszkodni illetve tartani neki.

Azt is szeretik ha tövig nyomva végzünk apró csípőkörzéseket, illetve ha a farkunk fölött nullás hajnyíróval legereblyézzük a szárt amitől 3-5 mm hosszú lesz és ilyen dörgölőzéskor pluszban izgatja a csiklójukat.

Minden csaj más amúgy és másképp reagál de ezek általában működni szoktak.

30F

2019. jún. 9. 17:05
 15/15 anonim ***** válasza:

Ja és az hogy a pasi utána nem foglalkozik veled az tahóság. Mindkét félnek jár a törődés és a kielégülés.

Ja és majdnem kihagytam. Van utójáték is. Ez kb az ölelkezés, a simogatás a csókok puszik stb. Ez leginkább a nőknek kell de az előjáték a pasinak is jól esik, főleg ha a csaj is csinálja.

2019. jún. 9. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!