Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátommal nagyon nem jó a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal nagyon nem jó a szexuális életünk. Nem élvezem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok barátom 21.. nagyon nem tudja használni amije van.. ezt elegge sajnalom mert nagyon szeretem. Abbol all az egész hogy kb 1-2 percig nyal, és leszopom, aztán berakja, akkor is csomoszor lelankad neki, pedig màr beszeltunk errol es sehogyse jo.. aztan par percig berakja ugye es szexelunk de csak kutyapozba megy be.. elég kicsi a pénisze, es mas pozba be se megy mert rogton kicsuszik.. nem bir elmenni gumiba? Szoval utána meg le kell szopnom hogy elmenjen,aztan en meg le vagyok sz**rva.. nem tudom mar mit csinaljak vagy hogy legyen jó.. az egesz kb 10 percet vesz igenybe előjátékkal együtt.. az ujjazást is hiányolom meg a csiklom izgatását.. ugy erzem az a fontos neki hogy csak neki legyen jo.. nem tudom meddig fogunk igy egyutt lenni, pedig nagyon szeretem..
2019. jún. 8. 16:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezt vele beszéld meg
2019. jún. 8. 16:23
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú távon nem fog működni..
2019. jún. 8. 16:25
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
És neki már elmondtad ezeket a dolgokat? Szerintem nála kéne kezdened, mert ha vele nem beszéltél ezekről, akkor lehet nem is tudja, h ilyen bajok vannak. Mondd el neki ezeket, beszéljétek át, aztán bízgunk benne, h össze kapja magát a srác, és elmozdul pozitív irányba a dolog. Viszont, ha mégsem, akkor el kell gondolkodni a következő lépésen... És ne feledd: minden kapcsolat alapja a normális kommunikáció. Ha nem kommunikáltok rendesen egymással, akkor nagyon könnyen szétcsúszhatnak a dolgok...
2019. jún. 8. 16:27
 4/15 A kérdező kommentje:
Már elmondtam ezeket neki :/ nem segitett semmit
2019. jún. 8. 16:27
 5/15 anonim ***** válasza:
70%
Ha semmi nem segít akkor cseréld le! Hiába szereted ha nem elégít ki, ha csak a saját kielégülése fontos, akkor téged nem sokra becsül! Ne így, ne egy ilyen pasival éld az életedet!
2019. jún. 8. 16:33
 6/15 anonim ***** válasza:
46%
Csald meg....
2019. jún. 8. 16:38
 7/15 anonim ***** válasza:
57%

Elég komplikált a dolog.

Először is nem tud téged kielégíteni a farkával. Ha megtenné máshogy, mondjuk nyalással, ujjazással, simogatással stb akkor más lenne a helyzet, de ugye nem kompenzál.

Azt veszem ki ebből, hogy neki az számít, hogy ő is élvezzen, még akkor is ha ez a te élvezeted kárára megy. Neki első a saját élvezése a tiédnél, tipikus önző kisgyerek viselkedés, ráadásul szerintem szánalmas is.

Ez így sehogy sem fog működni: nézz egy figyelmesebb pár után, aki veled törődik.

23/F

2019. jún. 8. 16:40
 8/15 anonim ***** válasza:
58%

Jajj, csajszi!

Nem kell megcsalnod, ne legyél vele g.tszi ok? Igaz, lehet hogy önző. Ha nem veszi a fáradtságot hogy legalább úgy igazán kinyaljon, akkor inkább az lehethogy nem kíván úgy annyira. Nem is tud nyalni? Vagy nem akarja? Ha igen a válasz akkor tényleg önző. Ez esetben közöld vele, ha csak magára gondol, akkor elhagyod. Ha jobb neked úgy, akkor küldhetsz üzit is nekem, hátha tudok még adni néhány tanácsot.

2019. jún. 8. 16:46
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Hát én szivesen besegitenek :P
2019. jún. 8. 17:26
 10/15 anonim ***** válasza:
31%
#9 csak az a baj, hogy túl ronda vagy
2019. jún. 8. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!