Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden szép, igényes csaj megköveteli a fürdést szex/cumizás előtt?
Vagy csak a barátnőm prűd? Tegnap este elküldött zuhanyozni, mert addig nem akarta les..pni a farkam. Pedig tiszta voltam, hiszen tegnapelőtt fürödtem és nem kőműves vagyok :O
F/26
30+ fok van, én az edző teremből, ahol zuhanyzok, hazajövök és máris le vagyok izzadva.
Büdös vagy, izzadt, ő pedig nem akarja a büdös cuccodat a szájába rakni. Őszintén, téged ez zavar?!?! Te azt várod el, hogy olyat csináljon, ami számára gusztustalan? Számodra fontosabb a saját kényelmed, mint a párod igénye??? Biztos, hogy ezzel a lánnyal akarsz együtt maradni, vagy csak szexre használod? Szereted őt? Vagy csak online írsz olyanokat neki, hogy mindent megtennél érte?
"Drágám, érted még a holdat is lelasszóznám az égről, ezer kilómétert futnék, hogy a kedvenc csokidat elhozzam neked"
"Jajj de édes vagy, tudod mit, szaladj, zuhanyozz le és én is megmutatom neked, hogy mennyire szeretlek!"
"Micsoda?!?! Zuhanyozzak le??? Nemár! Jó az, nyugodtan vedd a szádba, ma csak egyszer kakáltam és az utolsó pisilésnél csak 4 csepp ment a gatyába. Azért a zuhany kicsit kemény! Ne légy ilyen prűd! Hidd el, jó az, gondold azt, hogy túróba mártottam! Majd segítek befogni az orrod, hogy ne érezd a húgy szagot."
Igen, képzeld, hogy minden igényes nő elküldött volna zuhanyozni. Nem lenne gusztusom enélkül az izzadt és ragadós testedhez hozzáérni, a farkad közelébe nem nyúlnék, nemhogy bekapjam.
Neked milyen lenne egy izzadt, 2 napos puncit kinyalni?
Kérem nem lepontozni,mert én sem értek egyet velük,de a holland orvosok úgy tartják,hogy a minden napos fürdéstől tönkre megy a bőr,elpusztulnak a hasznos baktériumok.
Javasolják a heti 2 maximum 3 tusolást,havi max 2szeri haj mosását.
Lol
Ez miért jelentene prűdséget? Csak mert szeretjük ha a pasi tiszta??
Tegnapelőtt fürödtél? Ez nagy szó nálad mi?
Oké h nem vagy kőműves, de egész nap dolgozol (vélhetően), izzadsz, és wcre is mész gondolom.
Ennyire megterhelő neked a mindennapi fürdés? Nem szereted érezni ezekszerint azt a tiszta, friss érzés fürdés után.
Az ilyen pasiktól kíméljen meg engem az isten!!
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!