Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy igényes, lakásos prostinál kizáró oknak számítanak a következő hiányosságok?
Pocakosság
Rohadó, hiányos fogsor
Ragyás és pattanásos arcbőr
Valamint 75-ös IQ szint, nagyon enyhe szellemi fogyatékosság.
Ezen adottságok egy amúgy rendszeresen tisztálkodó férfinél, már teljes elutasitáshoz vezetnek egy lakásosnál, vagy csak olyan kompromisszumokhoz, hogy pl. nincs csók, nyalás?
Vagy talán még ahhoz sem, esetleg nem érdekli Őket?
Én ilyesmire gondoltam.
A pocakosság pedig ugyanúgy igénytelenség mint a többi felsorolt dolog, egészségtelen.
Egyedül a szellemi fogyatékosság a felsoroltak közül ami nem mondható igénytelenségnek.
Ismerek olyan (enyhén) szellemi fogyatékost, aki jó pasinak mondható és a barátnője pl. teljesen normális.
Nagyon kedves srác és annyiban nyílvánul meg a gondja, hogy egy ici-picit lassan kapcsol, meg nagyon kicsit gyerekesebb a viselkedése mint kellene, de pl. érzelmi világa teljesen egészséges és a szakmájában is kiemelkedő.
Szerinted tényleg ez a dolog a leginkább elutasitandó a felsoroltak közül?
Amúgy köszi a választ!
Ezeknek mindegy, pénzért bsznak nem jókedvükből :D
És hidd el, a legtöbb hapsi ilyen okádék, aki qvázni jár, mert neki ingyen nem jár szex, szóval nem kell szégyenlősködni.
Hát nem tudom, de a hírdetéseikben mindig benne van, hogy "légy ápolt és kedves".
Viszont elvileg a linkelt srác is járkál ilyen lányokhoz...
Ide is?
Ezt nem értem?
Mit jelent ez? :D
pocakom van
fogsorom se teljes
néha van 1-1 pattanásom
mégsem utasított el eddig egy sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!