Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt rá példa hogy megfogadtad?
A lényeg hosszabb ideig gondok munka stb. miatt nem tudtatok együtt lenni. De megfogadtad h nem kezdeményezel bármennyire is kívánnád amíg a párod nem teszi. Mivel ez elég ritka..
Mi lett a vége kibírtad?
Nem bírtam ki. Másfél hónap telt el úgy, nem közeledett felém, a munkára fogta. Már az exem.
N
Szakítás.
Ugyanis ha én nem kezdeményeztem esze agában nem volt. Aztán még neki állt feljebb
igen, volt, kibírtam, bár igazából nincs kibírás, mert egy idő után, már mindenki frusztrált és ha még kívánjátok is egymást, gyerekesen viselkedtek és inkább cukkoljátok a másikat, mint udvaroltok.
Általában ennek a vége egy veszekedés, majd kibékülés és szex és rájössz, hogy semmi értelme az ilyen hosszú hidegháborúnak, mert senki sem nyer.
Másfél évig huztam ilyen kapcsolatot. MIndig megerto voltam. Probálkoztam. Nem egyszer visszafogtam magam. TObbszor 3 hétig - 1 honapig huztam. Meg is beszéltuk mik a gondok. De mikor a másik nem bízik meg benned, nem tekint rád támasz ként, és semmi se változik hosszu idon belul, akkor az veszett ugy.
Szakítottunk...
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!