Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már rá példa?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már rá példa?

Figyelt kérdés

Volt már rá példa hogy fantáziáltatok egy tanárotokrol? Esetleg több is történt?

Tanárok forditva?

2019. jan. 10. 15:13
 1/10 anonim ***** válasza:
58%
mi ez az állandó tanáros kérdés, már unalmas
2019. jan. 10. 15:14
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha annyira dugnád a tanárodat, hát dugd meg

Én a matek korrepetáló tanárommal dugtam, de szerintem az más

2019. jan. 10. 15:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, volt rá példa mivel én sokkal többet éreztem iránta. Bár ő egy fiatal pályakezdő tanárnő volt aki alig volt idősebb pár évvel tőlem akkoriban és nagyon tetszett így sokat fantáziáltam róla. Történt több is köztünk, de szexuális együttlét az nem, mivel ő már férjnél volt.
2019. jan. 10. 15:19
 4/10 anonim ***** válasza:
2-es: Én meg a matek korrepetáltamat dugtam. :-)
2019. jan. 10. 15:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Kozepsuliban a toritanarom bejott, de nem lett semmi mert vegul atment masik iskolaba. Pedig csomoszor szemezett velem oran, meg tett olyan megjegyzeseket, ugyhogy szerintem en is neki meg neha "kivetelezett" velem. En 15 voltam O meg ugy 25-6. Aztán volt meg egy tesitanarom ott O hajtott RAM elegge feltunoen
2019. jan. 10. 15:25
 6/10 anonim ***** válasza:
*ram
2019. jan. 10. 15:25
 7/10 anonim válasza:
Igen volt, nem sulis tanár hanem angol magántanárom volt, tehát feljártam hozzá, 26 éves én meg 17 voltam.Vagy fél évig volt köztünk szexkapcsolat aztán mivel nemtudtam bizonyos okok miatt már járni hozzá, párszor még mentem aztán így abbamaradt az egész. Ő mostmár 30 éves anyuka én meg 21 éves egytemista. Meglepő de ritkán még tartjuk a kapcsolatot mostanában, közösségi médian persze.
2019. jan. 10. 15:33
 8/10 anonim ***** válasza:

Igen, volt már rá példa h fantáziáltam a fizika tanáromról mert nagyon jó férfi volt (megimádatta velem a fizikát) :)

Akkor nem történt több, nem mentem volna bele.

Pár évre rá összefutottunk, ő felajánlotta h nála aludhatok de én vissza utasítottam.

2019. jan. 10. 17:50
 9/10 anonim ***** válasza:

Igen volt!

L

2019. jan. 10. 17:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Volt rá példa. És 50% esélye volt, hogy több is kegyen köztünk, noha férjezett volt.
2019. jan. 11. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!