Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vezessem rá az analra a srácot?
Figyelt kérdés
A párommal már regota élünk nemi életet együtt, de meg sokmindent nem próbáltunk. Egyik ilyen dolog az anal, amit én nagyon szeretnék. Nem tudom hogyan kene rá vezetni hogy most akarom. Nem szeretném elmondani neki, azt szeretném ha kicsit könyörögne érte vagy ilyenek. Ötletek ?18L2019. jún. 4. 22:58
11/22 A kérdező kommentje:
Semmi baj:) persze én is így gondolom, de nálunk ez az alap
2019. jún. 4. 23:24
12/22 anonim válasza:
szerencses a parod. :D a megcsalas jatszik nalatok?
13/22 anonim válasza:
Nem kell rávezetni amikor legközelebb csináljátok, kerülj lovaglópózba, és tedd a farkát oda, majd lovagolj, ilyen egyszerű, semmit nem kell tennie, utána fogja venni a lapot, hogy te szereted ha a kijáratot is döngetik ;)
14/22 A kérdező kommentje:
Szerintem azért egy anal nagyobb felkészülést igényel minthogy csakugy beleulok
2019. jún. 5. 09:56
15/22 anonim válasza:
Kutypozban amitor térdelsz, vagy elore vagy hajolva, nyulj hátra és huzd szét jol a popsid, hogy nyíljon ki szépen a feneked. Majd kerdezd meg tole, hogy milyen a látvány, esetleg hogy mit lát. Szerintem le fog esni neki. Utána kerzdezd meg, hogy és most mit szeretne csinálni veled. Esetleg nyálazd be az ujjad, és kend be a popsid a nyállal kicsit, esetleg be is dughatod az egyiket magadnak. Onnan már biztos átveszi, felvezetésnek meg elokeszuletnek biztos jo.
16/22 anonim válasza:
Ezért könyörögni?
Csak akinek van gusztusa az nem dugja fekáliába a farkát ha egy kicsit is számít neki a szerszáma.
F/41
17/22 anonim válasza:
Nem kell teljesen beleüllni nem azt mondom, csak próbálgasd kicsit, hogy bele üllj, ha nem megy az sem baj, utána üllj bele a punciddal és folytasd, egy párszor eljátszod, tudni fogja hogy azt akarod.
De ha nem akarja megtenni akkor szerintem szakíts vele, mert elég szomorú, hogy ennyit nem képes megtenni miattad.
18/22 anonim válasza:
sikerült megoldani vagy szakítottál vele végül?
19/22 A kérdező kommentje:
Miért szakitottam volna vele ? Amúgy meg kedves kommentelők nagyresze... olyat nem játszunk , hogy segg után punciba vagy gumi nélkül seggbe. Ezek egyáltalán nem veszélytelen dolgok, sőt. Ezért is kellett a rávezetés,hogy vegyen fel gumit
2019. jún. 6. 22:04
20/22 anonim válasza:
Kakiba nem matatunk sapka nélkül? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!