Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vezessem rá az analra a srácot?
Figyelt kérdés
A párommal már regota élünk nemi életet együtt, de meg sokmindent nem próbáltunk. Egyik ilyen dolog az anal, amit én nagyon szeretnék. Nem tudom hogyan kene rá vezetni hogy most akarom. Nem szeretném elmondani neki, azt szeretném ha kicsit könyörögne érte vagy ilyenek. Ötletek ?18L2019. jún. 4. 22:58
1/22 anonim válasza:
Hmn, egyszer kipróbálhatnád, hogy szex előtt beteszel egy análplugot.
2/22 A kérdező kommentje:
Az anal plug nagyon nem izgatja :(
2019. jún. 4. 23:00
3/22 anonim válasza:
Mondjuk ha háttal vagy neki lovagló pózban és a popsidat izgatod az ujjaiddal hogy lássa biztos a síker !!
4/22 A kérdező kommentje:
Erre már én is gondoltam, csak sajnos hosszú hegyes mukormom van és azzal nem tudom ezt a dolgot annyira. De ez tűnik a legjobbnak nekem is
2019. jún. 4. 23:03
5/22 A kérdező kommentje:
Még arra gondoltam esetleg nyalásmal tudnám jól rávezetni.
2019. jún. 4. 23:03
6/22 anonim válasza:
Mondjuk úgy, hogy beszéltél az egyik barátnőddel, aki elmesélte, hogy nagyon élvezte a popószexet a barátjával. Te ezen felbuzdulva kedvet kaptál hozzá, és jó lenne egyszer kipróbálni. De mond a barátodnak, hogy az ő méretével azért ígérje meg, hogy óvatos lesz:))
Tutira bejön neki majd!
7/22 A kérdező kommentje:
Tudja hogy szerintem nem nagy a farka. Tudna hogy izgat az anal már beszeltunk róla, de most inkább már az akcióra kene felhívni :D
2019. jún. 4. 23:09
8/22 anonim válasza:
miert akarod, h konyorogjon egy olyan dolog miatt amit eleve te akarsz? miert kell ot manipulalni, miert nem lehet egyenesen megmondani neki, h tegye a farkat 3cmel arrebb legkozelebb? nema gyereknek anyja sem erti a szavat, remelem ismered ezt a kozmondast. egyszeru tehat a keplet: megmondod neki, h rakjon teged seggbe. nem vezetgetni kell meg konyorogtetni, foleg nem ugy, h te akarsz analozni, nem o. konyorogj te erte. szanalmas.
9/22 A kérdező kommentje:
Ezt egy kicsit most túl gondoltad:) ő az alarendelt a kapcsolatunkban és ha tűrni fogja hogy én is akarom akkor lesz egy ilyen “könyörgés” ahol bebizonyíthatja nekem mennyire akar. Ennyi. Ebben meg semmi szánalmas nincs
2019. jún. 4. 23:16
10/22 anonim válasza:
ja, h ez szub/domina felallas. igy mar ertem. de azert valljuk be, normalis kapcsolatban a konyorogtetes nem fer bele. hibaztam, urno. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!