Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vezessem fel, hogy csak szexkapcsolatot szeretnek?
Én a komoly kapcsolat híve vagyok, de azt mindenképp értékelném, ha mindenféle körítés nélkül elmondanád már az elején, hogy mit és hogyan szeretnél. Nem kell azonnal ezzel kezdeni, egy kicsit ki kell ismerned az illetőt ahhoz, hogy rájöjj, ő mit szeretne, de ha már tudod, akkor ne félj elmondani, valahogy így: Figyelj, őszinte leszek, nem szerelmet keresek, hanem egy laza kapcsolatot, ami a szexről szól. Vagy valami ilyesmi. A lényeg, hogy nyíltan mondd ki, ne legyen benne ígéret, hogy több is lehet, mert ebből jön a csalódás. Vagy belemegy, vagy nem.
N/20
sosem vetem át egy csajt se.
mikor oda került a helyzet, akkor megmondtam nyíltan, hogy én csak haverságot akarok, amibe belefér egy kis játék.
a nagy részük maradt haver, játék nélkül, de legalább nem vertem át senkit. nekem így ment
Ha társkeresőkön is kerülnek a nők, miből gondolod, hogy személyesen más lesz? 🤔
Egy FÉRFI mellesleg képes a testbeszédével, viselkedésével sugallni a nőnek, hogy ő élete szerelme, de ugyanúgy képes arra is, hogy feltüzelje, és a nő maga mondja ki, hogy kívánja a pasit
Neked ötleted sincs, de még csak a szikrája sincs meg annak, hogy kéne belekezdeni egy ilyenbe
Szerintem rejszolj tovább. A nőket meg hagyd meg a férfiaknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!